Terapie individuală

Terapia individuală te ajută în identificarea problemelor, explorarea sentimentelor și stabilirea obiectivelor, în scopul de a obține schimbarea pe care o dorești. Terapia individuală îți oferă un cadru în care să te simți în siguranță fizic și emoțional și îți este de un real folos în identificarea adevăratelor cauze ale afecțiunilor cu care te confrunți. Ai tendința de a te critica și a te judeca și de a judeca pe alții foarte ușor. Te plângi. Opui rezistentă față de ceva sau de cineva. Trăiești o nemulțumire profundă. Accepți greu oamenii așa cum sunt. Prin terapia ThetaHealing ai posibilittea de a identifica și înlocui în subconștientul tău toate aceste cauze dăunătoare cu programe și convingeri benefice pentru tine. Orice boală sau afecțiune a corpului fizic are cauza în subconștient la fel ca și problemele de ordin psihic cum ar fi panica, fobiile, depresiile, problemele de comunicare, etc.
girl

healing.jpg

agresivitate-in-familie

Cum vom lucra:

La prima noastră întâlnire, tu imi vei da privilegiul de a cunoaște povestea vieții tale, de la tine. Voi trăi alături de tine, toate emoțiile pozitive dar și pe cele negative, prin care ai trecut și cu voia ta îți voi pune o mulțime de întrebări, pentru a intelelege și conștientiza împreună situațiile tale de viață. Apoi vom alcătui, împreună, un plan de lucru individualizat cu etape și obiective de realizat. Vom stabili, în funcție de situație, când vom echilibra corpul fizic prin terapie Quantum Touch sau când vom curăța corpul subtil prin terapia ThetaHealing. Aceste terapii, pentru care dețin atestate recunoscute în țară și străinătate, sunt unele din cele mai noi și puternice tehnici de vindecare energetică cunoscute în prezent. Unul din cele mai mărețe lucruri ale acestor terapii, confirmate și de lumea oamenilor de știință, este că noi oamenii, deținem cheile sănătății și vitalității corpurilor noastre. Avem nevoie numai de o ghidare corectă. Astfel, multe din rezultatele și așteptările tale se vor realiza instantaneu, în timpul întâlnirii noastre sau imediat după ședința noastră de lucru individuală. Sunt sincer cu tine și îți spun de la început că la vindecarea ta eu nu fac altceva decât să fiu cel care, direcționând către tine energia Divină, te ghidează către Atoatecreator și apoi observă lucrarea făcută de Atoatecreator. Ceea ce vei obține în aceste ședințe, te vor scuti de luni de zile sau poate chiar de ani, de muncă individuală, când ești numai tu cu tine și cu ceilalți din jurul tău. De foarte multe ori nu poți obține într-o viață de om cât poți obține dintr-o singură oră de terapie individuală, bine ghidată de un observator avizat.

individual terapy

Ce vei obține:

Te poți vindeca de afecțiuni. Vei elibera eventuale toxine, radiații, metale grele, existente în corpul tău. Vei obține echilibrarea nivelului serotoninei și nonadrenalinei.
Vei elibera suferințe, traume, sentimente negative (teamă, furie, anxietate, …) din memoria celulară, din diferite organe, din structurile corpului tău subtil și vei obține curățirea propriului corp energetic.
Elimini, dacă există, amintiri flotante, energii negative, blesteme, jurăminte, vrăji. Toate acestea se realizează simplu, rapid și fără frică.
Vei obține ușurarea relaxării fizice, diminuarea stress-ului, creșterea calității verbale și de performanță I.Q, precum și sincronizarea celor două emisfere ale creierului.
Creierul tău va învăța noi sentimente, vei activa cromozomul vitalității, vei crea noi neuroni și vei schimba chimia creierului pentru a-i putea produce.
Te eliberezi de convingeri, jurăminte și legături care nu mai sunt potrivite vieții tale.
Vei vindeca sufletul rănit, sufletul zdrobit, copilul din pântec.
Te vei curăța de eventuale vechi jurăminte, resentimente, regrete sau respingeri ale oamenilor din jurul tău, care te țin blocat în parcursul tău evolutiv.
Împreună putem elibera emoții, sentimente, amprente fantomatice ale obiectelor, locuințelor, terenurilor ce le deții.
Vom recupera fragmentele tale de suflet pierdute pe parcursul vieții și vei înapoia fragmentele de suflet rămase la tine și care nu îți aparțin.
Vom realiza, dacă este cazul, un eventual divorț energetic față de relațiile trecute.
Ne vom conecta la strămoșii tăi și vei comunica cu ei fără nici o teamă.
Vom elibera traume și amintiri de la eventuale operații chirurgicale, accidente, abuzuri petrecute de-a lungul vieții tale.
Sunt numai câteva din beneficiile pe care le poți obține lucrând cu mine. Mai multe despre mine,aici iar dacă iți dorești să împărtășim și mai multe împreună, apelează-mă prin telefon la 0040-766994685.

family-therapy-event

Cum te programezi la o ședință de terapie individuală la distanță:

Programarea la ședința de terapie individuală se face completand acest formular de inscriere sau apelând numărul de telefon 0040-766994685.
Investiția pentru o ședință de terapie individuală la distanța este de 120 lei. Pentru a beneficia de o ședință de terapie la distanță,este necesar a se achita anticipat valoarea investiției în contul în contul RO97 RZBR 0000 0600 1870 8395 deschis la Raiffeisen Banck-Agenția Valea Cascadelor-pentru Bio Vivo Nova SRL, CUI 15577571.
Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând linkul: http://mpy.ro/1qrgkev. Confirmarea programării se primește prin e-mail, în maxim 3 zile lucrătoare de la solicitare.

terapie-la-distanta

online

Cum te programezi la o ședința de terapie individuală la cabinet:

Programarea la ședința de terapie individuală la cabinet se face completand acest formular de inscriere sau apelând numărul de telefon 0040-766994685. Investiția pentru o ședință de terapie individuală la cabinet este de 150 lei. Achitarea investiției pentru o ședință de terapie individuală se face la cabinet, la data programată. Confirmarea programării se primește prin e-mail, în maxim 3 zile lucrătoare de la solicitare.

Cum te programezi la o ședință de terapie individuală la domiciliu în București și zonele limitrofe:

Programarea la ședința de terapie individuală la domiciliu, în București, se face completand acest formular de inscriere sau apelând numărul de telefon 0040-766994685. Investiția pentru o ședință de terapie individuală la domiciliu, în locațiile din București și zonele limitrofe, este de 200 lei, inclusiv taxa pentru deplasare. Achitarea investiției pentru o ședință de terapie individuală se face la domiciliul pacientului, la data programată. Confirmarea programării se primește prin e-mail, în maxim 3 zile lucrătoare de la solicitare.
Mai multe detalii gasesti aici!

terapie

Acest articol a fost publicat în Terapie individuală și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s