Ce este ThetaHealing®

 

 

Theta

ThetaHealing® este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, este un proces de meditație care crează vindecarea fizică, psihică și spirituală, accesibilă oricărui om care crede în Dumnezeu. ThetaHealing®  nu are nici o afiliere religioasă. Procedurile nu sunt specifice unei anumite vârste, unui sex, unei rase, culori, credințe sau religii. Oricine are o credință curată în Dumnezeu sau în Forța Creatoare poate accesa și folosi „ramurile arborelui” ThetaHealing®

Această meditație prin care se intră în starea Theta este cunoscută de mii de ani chiar dacă nu se numea Theta. Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvențe. Oamenii de știință au definit prin cercetare, cinci tipuri de unde cerebrale, pe care le-au botezat cu diferite nume Beta, Alpha, Theta, Delta, Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecvență de 4-7 cicli pe secundă și ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient și subconștient. Ele păstrează amintiri și senzații și ne guvernează convingerile și comportamentele. Oamenii, intră în mod natural în această stare, noaptea, atunci când ating un somn profund. Copiii ating această stare atunci când joacă jocuri video și uită complet ce se întâmplă în jurul lor. Meritul mare al Viannei Stibal este că a creat această tehnică ThetaHealing®, înregistrată ca marcă, prin care poți intra în starea Theta, în mod conștient, pentru a te autovindeca sau pentru a vindeca pe alții. Prin însușirea acestei tehnici de terapie poți învăța cum să lucrezi la cele patru niveluri diferite a „Tot Ceea Ce Ești: Nivelul Convingerilor de Bază, Nivelul Genetic, Nivelul Istoric și Nivelul Sufletului. Prin înlăturarea și inlocuirea Programelor din aceste patru niveluri, permitem corpului să învingă boala fizică și să elimine blocajele emoționale. Lucrul asupra Convingerilor ne va permite să creăm viața pe care ne-o dorim, fiindcă este adevărat că noi ne creăm propria realitate și suntem toți conectați la Dumnezeu. Da, prin această terapie poți să te vindeci de orice boală și poți vindeca pe oricine din jurul tău, poți renunța la viața chinuitoare și poți avea o viață plină de sănătate și abundență dar pentru asta este necesar să Crezi în Divinitatea din Tine. Pentru asta este necesar să FACI și să elimini ÎNCERC. Nu poți ÎNCERCA să FACI ceva. Nu poți încerca să iei un creion în mână, poți doar să-l iei ori să nu-l iei. Ori faci ori nu faci. Subconștientul tău nu înțelege cuvântul „a încerca”. Dacă spui prietenului sau prietenei tale „Voi încerca să fiu acolo” , poți la fel de bine să-i spui că nu vei fi acolo. Deci nu poți „ încerca” aceste tehnici, le vei trăi ca experiențe. Elimină complet cuvântul „a încerca”. În schimb trebuie să spui „Voi face această tehnica”. Abordeaz-o cu atitudinea „voi face”!

Ca practicant ThetaHealing®, vei dezvolta capacitatea de a crea manifestări prin puterea cuvântului spus și a formelor-gând. Lucrurile pe care le spui și mai ales formele gând sunt amplificate prin folosirea acestei terapii, deoarece atunci când ești în starea Theta, te conectezi nu numai la propria Ta divinitate, ci și direct la Divin, la Atoatecreator (Creatorul a Tot Ceea Ce Există). Iată câteva exemple de forme-gând și de cuvinte negative pe care le vei elimina din atitudinea de zi cu zi, dacă urmezi cursul de ThetaHealing® :

 • Trebuie să pierd (în) greutate. (Dacă o pierzi, o vei căuta mereu).
 • Nu-mi pot permite. (Nu îți vei permite niciodată nimic și nici nu vei avea ceva din belșug, fiindcă nu poți să-ți permiți).
 • Banii sunt rădăcina tuturor relelor. (Dacă banii reprezintă răul, atunci vei evita întotdeauna banii și oportunitățile de a obține bani).

În numai trei zile, urmând un curs de ThetaHealing® , poți să-ți schimbi viața. Începe cu primul nivel de bază, prezentat în pagina ThetaHealing® Base, experimentează cu tine și cu cei apropiați iar când vrei să obții mai mult, urmează și cursul de avansați, prezentat pe pagina ThetaHealing® Advances!

Certificatele pe care le primești la absolvirea cursului sunt înregistrate oficial la THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, cu serie și număr unic pentru fiecare participant și pentru fiecare curs ThetaHealing® și conferă dreptul deținătorului de a fi practician ThetaHealing® la nivel internațional. ThetaHealing® este marcă înregistrată la oficiul european-OHIM și oficiul internațional-WIPO. în România, ThetaHealing® este marcă înregistrată la Oficiul de Standarde Invenții și Mărci – OSIM, Clasa 44. De asemenea ThetaHealing® este înregistrată oficial în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară din România, ca tehnică terapeutică în cadrul Terapiei Holografice, la Secțiunea Aplicații bioelectromagnetice și energetice – cod nr.66. Cu certificatul primit după absolvirea cursului, poți obține de la OPMCA un număr de înmatriculare ca terapeut practicant de medicină complementară, ceea ce îți conferă posibilitatea de a obține și dreptul de liberă practică acordat de Ministerul Sănătății, conform legislației în vigoare din România.

Acest articol a fost publicat în 1. ThetaHealing® - introducere și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Ce este ThetaHealing®

 1. Biovivo zice:

  Reblogged this on biovivoblog and commented:
  Ce este ThetaHealing®

  Apreciază

 2. calinakimu zice:

  Credința ta te-a vindecat…

  Apreciază

 3. Biovivo zice:

  Da, Credinta este intotdeauna o necesitate si atunci vindecarea apartine Atoatecreatorului. Eu am fost doar observatorul.

  Apreciază

 4. thetahealinginstructor zice:

  Da, atunci cand credinta este o necesitate, Atoatecreatorul vindeca. Eu am fost doar observatorul

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s