Descoperiri care bulversează știința

Abundența este un dar pe care îl avem din naștere. Există dăruire și primire în mod constant – soarele ne dă lumină, viață, luna dăruiește ceva misterios. Formăm un tot interconectat, inter-relaționat, un organism. Așadar, devenim mai legați în toate dimensiunile! Să fim creativi, înfloritori, meditativi și să dăruim. Cu cât mai mult vom dărui, cu atât existența ne va asalta cu florile și extazul abundenței. Pentru a rezona cu abundența, renunță la dualitate, fii unitatea, astfel încât să nu fii în conflict cu tine însuți, conflictul te distruge, îți seacă energia pe care altfel ai fi putut-o dărui pentru a primi în schimb abundența. Să nu uităm că totul este energie, inclusiv abundență. Când ești unul, când ești întreg, energia se amplifică atât de mult, încât va deveni asemenea unui nor încărcat de ploaie, atât de plin, încât vei vrea să descarci acest preaplin oriunde.Primește cu mulțumire și recunoștință. Dăruiește cu umilință.
Pentru a învață să atragi energia abundenței în viața ta, intră acum pe formularul de înscriere la cursurile organizate de Bio Vivo Terapii!

Iată explicațiile științifice ale tehnicii de vindecare fizică, psihică și spirituală utilizate de ThetaHealing Instructor la cursurile ThetaHealing:

Acest articol a fost publicat în 1. ThetaHealing® - introducere, ThetaHealing® și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Descoperiri care bulversează știința

  1. Adela Teban zice:

    Frumos articol si interesant!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s