Curs de Bază ThetaHealing®

CURS BAZA THETA HEALING

ThetaHealing® ADN Base sau ThetaHealing® ADN 2, este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică, psihică și spirituală. Pentru a practica această meditație este absolut necesară o cerință: să avem credința deplină în Atoatecreatorul, în Creator, în Dumnezeu. Acest curs corespunde majorității sistemelor religioase. Prin studiu și practică oricine crede în Dumnezeu, poate reuși. Procesele ThetaHealing® nu sunt specifice în funcție de vârstă, rasă, culoare a pielii, convingeri, religie sau sex. Toți cei care au o credința pură în Dumnezeu sau în Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Există, pot urma acest curs. Cursantul va învață Activarea ADN-ului, scanarea intuitivă a corpului, oferirea unei „citiri” privind viitorul, contactarea îngerilor păzitori, co-generarea unei vindecări, schimbarea sistemului de convingeri prin puterea Creatorului și cum să-și proiecteze conștiința (să vadă la distanță), precum și multe altele.

 Cui se adresează acest curs:

Tineri, adulți, vârstnici.
Elevi, studenți, liber profesioniști, oameni de afaceri, angajați, șomeri sau pensionari.
Cei care nu au nicio pregătire precum și cei cu o bogată experiență în terapiile energetice.

Ce vei obține imediat pe durata cursului și după:

  • Te poți vindeca de afecțiuni. Vei elibera eventuale toxine, radiații, metale grele, existente în corpul tău. Vei obține echilibrarea nivelului serotoninei și nonadrenalinei.
  • Eliberezi suferințe, traume, sentimente negative (teamă, furie, anxietate, …) din memoria celulară, din diferite organe, din structurile corpului tău subtil; obții curățirea propriului corp energetic.
  • Poți elimina, dacă există, amintiri flotante, energii negative, blesteme, jurăminte, vrăji. Toate acestea se realizează simplu, rapid și fără frică.
  • Vei obține ușurarea relaxării fizice, diminuarea stress-ului, creșterea calității verbale și de performanță I.Q, precum și sincronizarea celor două emisfere ale creierului.
  • Creierul tău va învăța noi sentimente, vei activa cromozomul vitalității, vei crea noi neuroni și vei schimba chimia creierului pentru a-i putea produce.
  • Te eliberezi de convingeri, jurăminte și legături care nu mai sunt potrivite vieții tale.
  • Vei putea să ceri și să manifești ceea ce îți dorești și este benefic pentru binele tău suprem.
  • Vei fi pregătit să aplici în  viața ta de zi cu zi tehnicile ThetaHealing® și să devii un terapeut și practician de ThetaHealing®, un adevărat ThetaHealer®.

 Cum se lucrează pe durata cursului:

  • Instructorul prezintă și exemplifică tehnicile ThetaHealing® apoi lucrează cu aceste tehnici atât în mod individual cât și cu ceilalți cursanți.
  • Cursantul va învăța să identifice sentimentele, convingerile și programele nefolositoare și va practica eliminarea și înlocuirea lor cu altele benefice, cu ajutorul colegilor de curs. Se va lucra prin rotație, sub monitorizarea instructorului, pentru a experimenta cât mai multe tipare.
  • Cursanții exersează intens iar unii cursanți pot experimenta, chiar pe durata cursului, vindecări spontane ale unor afecțiuni fizice, acute și/sau cronice.

Durata cursului: 3 zile. Participanții la cursul ThetaHealing® ADN Base primesc:

  • Manualul cursului.
  • Certificat oficial înregistrat  și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge.
  • Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician al tehnicii ThetaHealing®.
  • Cartea ThetaHealing® scrisă de Vianna Stibal, tipărită la Editură Adevăr Divin.

Pentru orice detalii suplimentare referitoare la acest curs, puteți contacta organizatorul cursului la tel. 0722391456 sau  instructorul cursului la tel. 0766994685 sau thetahealinginstructor@gmail.com.

Cursul este susținut de Sebastian Radu , instructor acreditat ThetaHealing®.

Cum te înscrii la un curs de bază ThetaHealing®

Intră acum pe formularul de înscriere și alege din lista, cursul de bază sau cursul  dorit. Apasă butonul înscriere și completează toate datele din formular. Alternativ contactează-ne prin telefonul sau adresa de mail afișate în pagina de contacte.

Investiția pentru un curs ThetaHealing® este de 1.680 lei (350 eur).
Early bird discount:50%

Pentru a reține locul tău la acest curs și a beneficia de prețul promoțional de 800 lei, va trebui să achiți un avans minim de 400 lei, pană la data menționată la fiecare eveniment in parte,  într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
– RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
– RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

Diferența de sumă se achită la data începerii cursului.

Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând linkul:

Avans 200 lei: http://mpy.ro/2y9ftev

Avans 400 lei: http://mpy.ro/2y9fuev

Integral 800 lei: https://mpy.ro/vgsjjev

Avansul nu se restituie.

Dacă dorești să repeți cursul pe care l-ai făcut cu instructorul Seba Radu, investiția este de 200 lei.

Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părți.

Cum organizezi un curs de bază ThetaHealing® chiar în orașul tău, oriunde în România

Poți organiza chiar tu un curs în orașul tău, oriunde în România. Pentru asta este suficient să dai clik aici și să completezi toate datele din formular organizare cursuri oriunde în România. Se respectă aceleași promoții anunțate pentru cursurile programate în calendar cursuri. În plus poți obține reduceri suplimentare de câte 10%, atât pentru tine cât și pentru fiecare prieten al tău care se înscrie pe baza recomandării tale. Nu uita să spui prietenilor să completeze în formular rubrica „cine te recomandă” pentru a obține, atât tu cât și prietenul/prietena ta, reducerea de 10% față de promoție.

Cum organizezi un curs de bază ThetaHealing® chiar în orașul tău, oriunde în Europa

Poți organiza chiar tu un curs în orașul tău, oriunde în Europa. Este suficient să dai click aici și să completezi toate datele din formular organizare cursuri oriunde în Europa. Astfel românii din diaspora pot beneficia de promoții și de reduceri suplimentare pentru investiția lor, dar și nativii din țara respectivă.

Întreaga investiție pentru un curs susținut în orice țara din Europa este de 400 euro.

Pentru plata integrala a taxei de curs in avans pana la data menționată in emailul de confirmare se poate acorda o reducere de 100 eur.
Pentru a reține locul tău la acest curs:

  • va trebui să achiți  un avans in suma de 150 eur până cel târziu la data comunicată într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
    – RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
    – RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

    • Poți efectua plata avansului și online, cu cardul, accesând urmatorul link:
      https://mpy.ro/vgt1vev
    • Diferența de sumă se achită în prima zi a cursului.
  • pentru a beneficia de taxa redusă cu 100 eur, va trebui să achiți integral taxa de curs in avans in suma de 300 eur până cel târziu la data comunicată, într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
    – RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
    – RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

În plus poți obține reduceri suplimentare de câte 10%, atât pentru tine cât și pentru fiecare prieten al tău care se înscrie pe baza recomandării tale la același curs cu tine. Nu uita să spui prietenilor tăi să completeze rubrica „cine te recomandă” pentru a obține atât tu cât și prietenul/prietena ta, reducerea suplimentară de 10% față de promoție. Data, localitatea și locația în care se va desfășura cursul le vom stabili împreună, în momentul când există un număr de minim 15 cursanți, care au confirmat înscrierea prin achitarea  avansului de 150 eur.  Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părți.

Acest articol a fost publicat în 2. ThetaHealing® - curs bază și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Curs de Bază ThetaHealing®

Lasă un comentariu