Armonizarea Trupului cu Sufletul, 9 februarie 2020

Vă invităm la workshopul Armonizarea Trupului cu Sufletul unde veți descoperi cum să conștientizați programele limitative din subconștient și cum să le înlocuiți cu programe benefice, astfel încât să puteți experimenta mai multă pace în corpul, mintea și spiritul vostru. Înlocuiți convingerile în timp ce învățați o nouă modalitate interesantă de a elibera greutatea și de a vă atinge pacea interioară. Acesta nu este doar un seminar de pierdere în greutate! Acesta este un adevărat ritm pentru minte, trup și spirit, în timp ce atingeți frumusețea interioară și iubirea pentru sinele vostru prin propriile vise și dorințe! Nu este vorba despre cine este cel mai slab sau cel mai frumos! Este vorba despre a fi confortabil în corpul vostru și a găsi pacea interioară și fericirea prin acceptarea a cine sunteți! Explorați-vă ființa interioară și deveniți cea mai magnifică versiune a voastră!

Terapia Theta este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, este un proces de meditație care crează vindecarea fizică, psihică și spirituală, accesibilă oricărui om care are incredere în Dumnezeu.
Această meditație prin care se intră în starea Theta ne permite să accesăm subconștientul.
De ce vrem să ne accesăm subconștientul?
Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvențe. Oamenii de stiintă au definit prin cercetare, cinci tipuri de unde cerebrale, pe care le-au botezat cu diferite nume Beta, Alpha, Theta, Delta, Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecventă de 4-7 cicli pe secundă și ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient și subconștient. Ele păstrează amintiri și senzații și ne guvernează convingerile și comportamentele.
Lucrul asupra Convingerilor ne va permite să creăm viața pe care ne-o dorim, fiindcă este adevărat că noi ne creăm propria realitate și suntem toți conectați la Dumnezeu.
În decursul vieții dobândim multe programe care ne susțin dar totodată și multe care ne împiedică în a ne îndeplini visul de a avea o viață fericită și plină de abundență.
Există numeroase statistici care confirmă numărul mare și în continuă creștere, atât în România cât și la scară planetară, a populației cu greutatea peste limitele considerate a fi normale. Efectul negativ al supraponderabilității și al obezității, face ca din ce în ce mai mulți medici, nutritonistii, oameni de știință, sfătuitori de pretutindeni și nu în ultimul rând întreaga comunitate a internauților, să abordeze acest subiect cu mult aplomb, din tot felul de perspective, mai mult sau mai puțin reușite. Sunt încriminate pe rând: alimentele, sedentarismul, reclamele de la TV, restaurantele de fast-food, medicamentele, moștenirea genetică, etc. Dar oare nu există și o cauza ce stă la baza tuturor acestor manifestări care să explice ritmul evolutiv al creșterii în greutate ? Ei bine, revoluția introdusă, în știință, de abordarea cuantică, de teoria stringurilor și de recunoașterea faptului că Tot Ceea Ce Există este numai energie, poate da și răspunsul la cauzele de bază ale supraponderabilității și obezității. Totul este energie: corpurile noastre, gândurile, emoțiile, credințele și chiar obiectele fizice din jurul nostru. Suntem atașați de spațiul nostru de viață și de lucrurile noastre personale, prin fire invizibile de energie. Totul este conectat.

Acest workshop este predat de catre Seba Radu, terapeut și instructor certificat Theta Healing® ADN Base, ADN Advanced, Dig Deeper, Manifesting and Abundance, Intuitive Anatomy, hipnoterapeut – Regresii în Vieți Anterioare, practician certificat ThetaHealing® Rhythm to a perfect weight, World Relations, practician Quantum Touch®LEVEL I, formator acreditat ANC:

Vă invităm pe canalul nostru de Youtube Heart Healing, unde puteți viziona interviurile susținute de instructorul cursului Seba Radu:
https://www.youtube.com/channel/UC1KulmVpmgxSdu80XEx9TWQ

Datele următoarelor cursuri le găsiți aici:
https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/

Puteți accesa site-ul nostru, pentru a afla cât mai multe detalii, despre cursurile și terapiile pe care le oferim:
https://hearthealingbyseba.com

Investiția pentru participarea la Workshop-ul Terapia Theta pentru eliberarea excesului de greutate este de 350 lei.
Early bird discount: 100 lei
Pentru a reține locul tău la acest curs și a beneficia de prețul promoțional de 250 lei, va trebui să achiți integral taxa de participare de 250 lei, pană LA DATA DE 31.01.2020, într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
– RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
– RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând linkul:
https://mpy.ro/vgspmev

Înscrie-te acum la workshopul „Armonizarea Trupului cu Sufletul” completand formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBD8VZ_Fomt9puXG2Pw7IcRCeBFHZv9nVMd6kJQ6DseNUz8A/viewform

Workshop-ul se desfăsoară la Casa Jelen, Strada Mihai Eminescu Nr.55-57, Arad si are urmatorul program: DUMINICA 9 FEBRUARIE 2020, intre orele 18:00-21:30

Informații suplimentare la telefon: 0722391456.

intro deva 6 martie 2020

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s