MESAJUL LUI IISUS ȘI INTERCONECTAREA PĂMÂNTENILOR

„Când trupul se naște din spirit, este o minune. Dar atunci când, spiritul se naște din trup, aceasta este minunea minunilor. Nu pot decât să mă minunez cum a putut această comoară să-și facă sălaș în mijlocul sărăciei” Evanghelia a Cincea a Sfântului Toma.

Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine, nu va muri în veci. Crezi tu aceasta? „ Ioan 11 : 25-26  

Despre creația lui Dumnezeu vorbește Iisus în aceste aforisme.El, spune mai întâi, că trupul, adică partea materială a corpului omenesc, când ia naștere din spirit, adică din acea scânteie de lumină, acea parte energetică nematerială a sufletului, ce se întrupează în embrionul apărut în burta mamei, din ovulul fecundat, aceasta reprezintă o minune. Dar atunci când ia naștere observatorul, acea parte energetică nematerială,apărută din corpul material, în zona inimii, în centrulpieptului, aceasta este minunea minunilor. În final, El, Iisus, se minunează cum a putut, lua naștere, cum a putut învia înmijlocul sărăciei, această comoară, acest câmp de energie conectată la partea Supraconștientă a Minții Universului, laCreatorul  a Tot Ceea Ce Este. Tocmai în acest corp carecerșește  plăceri și bunuri materiale, este posibil să învie cea mai înaltă frecvență energetică a Universului?

De aceea Iisus, prin al doilea aforism menționat, transmiteadevăratul mesaj al învierii. Fără nici un dubiu, El spune clar, direct și răspicat: „Eu sunt învierea și viața”. Iisus se află în fiecare din voi. Când veți simții în centrul pieptului, în centrul energetic al inimii, acel câmp de energie pură al ființei voastre, veți înțelege mesajul învierii, veți înțelege viața. Prin acest mesaj, Iisus vrea să atragă atenția că în trupul creat, se află deja spiritul. Cum s-ar putea naște spiritul din materie dacă nu se află deja acolo?  Cum ar putea apare o floare dacă nu ar fi deja existentă în sămânță? Și oare ce este altceva spiritul sau duhul sfânt, cum spun teologii ortodocși, decâtsursa luminii? Să reținem că și pe Muntele Taborului chipul lui Hristos nu a devenit soare, ci ca soarele: „și a strălucit Fața lui ca soarele” (Matei 17, 2) …,,. Or, toți Părinții spun că Hristos așa va fi în veci. Așa a fost Hristos și înainte de a Se sui pe Tabor. Căci zice Damaschin: „Se schimbă Hristos la față nu însușindu-Și ceva ce n-avea, nici transformându-Se în ceva ce nu era, ci arătându-Se cum era ucenicilor Săi, deschizându-le acelora ochii și făcând din orbi văzători… Căci El este lumina cea adevărată, frumusețea slavei”. Iisus, prin schimbarea la față de pe muntele Tabor, a vrut să arate ceea ce afirmă și în aforismul cu minunea minunilor. Când spiritul existent în trup, este conștientizat, emană atât de multă lumină, încât, face ca cei din jur să capete ,,ochi de văzut și urechi de auzit,,. Da, lumina creatoare se află în interiorul trupului, chiar de la momentul întrupării, când inima începe să bată pentru prima dată. Acest câmp de energie, această sursă a vieții, este prezentă în corp, fără să fiți conștienți de Ea-dar se poate arăta, încă din această viață și asta este minunea minunilor.Este suficient să o conștientizați. Iisus, spune că avem Împărăția lui Dumnezeu în inima noastră și ne purtăm ca cerșetorii, irosindu-ne viața și energia pentru lucruri fără valoare și acesta este misterul cel mai greu de înțeles între toate cele trei mistere de care vorbește în acest aforism. Mesajul Învierii lui Iisus, este conștientizarea ființei de luminădin trup.  Iar lumina de înviere, o aveți, fără a fi necesar să o luați de la biserică și nici să o așteptați să vină cu avionul de la Ierusalim pentru simplul fapt că ea există în interiorul vostru.

Și dacă au trecut mai bine de 2020 de ani de la acest mesaj a lui Iisus, fără ca el să fie înțeles și pus în practică, iată ca Universul, ne trimite un mesager pe înțelesul corpului fizic al majorității pământene, Corona Virusul. Toți credincioșii sunt într-o vacanță prelungită pentru a avea timpul necesar să-și facă introspecția sufletului. O vacanță forțată care vă obligă să stați împreună cu cei dragi din jurul vostru, cu oglinzile voastre și să vă identificați care vă sunt blocajele. De ce oare nu vă descoperiți lumina de iubire din interiorul vostru? De ce nu descoperiți acea energie de lumină din centrul ființei, care se află în toate ființele întrupate pe acest pământ? Energia de lumină pură și infinită din inima voastră este energia care vă unește, este singura energie care vă interconectează pe fiecare din voi cu toti ceilalți. Toate celelalte energii materiale, din exteriorul ființei voastre de lumină, mai devreme sau mai târziu vă vor despărții, vă vor dezbina. Cu energia pură și infinită de lumină din inima voastră, din centrul fiintei voastre, aveți puterea să fiți uniți în suflet și să interconectați cu Tot Ceea Ce Există în acest Univers. Și majoritatea dintre voi o ignorați total, trăind doar în creierul din cap și cel din burtă, fără să puneți forța inimii la conducerea vieții voastre. Și pentru că în continuare majoritatea populației pământene este preocupată doar de lumea materială, de asta vor avea parte și așa se va petrece viața în perioada următoare.

INTERCONECTAREA, întregii populații existente pe planeta pământ cu lumea obiectelor și lucrurilor materiale, create de mintea imaginativa a omului, este obiectivul țintă al rețelei wirless 5 G, pe care marile concerne internaționale ale telefoniei și internetului, cu sprijinul nemijlocit al guvernelor din toate țările lumii o vor implementa în următorii doi ani. Se știe, deja, nu mai este nici un secret că se lucrează intens la formarea rețelei de relee amplasate pe pământ, începând cumarile aglomerări urbane și mergând  mai departe in zonele mai puțin populate, câmpiile și pădurile, munții și apele oceanelor, precum și zonele aride ale deșertului sau ale ghețurilor polare. Și în paralel cu formarea rețelei de relee terestre, pământene, se lucrează la fel de intens la reteauaextraterestră de sateliți, ce vor înconjura pământul, pentru a interconecta rețelele de relee pământene, cu dispozitivele mobile, aflate în dotarea tuturor oamenilor, de pe planeta Pământ. În plus rețeaua de sateliți extratereștrii va asigura și funcționarea internetului cuantic, ce va mări mult viteza și spațiile de stocare actuale. Dependența de aceste dispozitiveelectronice este deja creată și în continuare va fi întreținută prin înlocuirea totala a monezilor și banilor de hârtie cu banii electronici, aflați în prezent în plin proces de implementare, în toate băncile existente. Iar dacă pentru obiectele materiale, implantarea cip-urilor de urmărire este de mult pusă la punct, în perioada ce va urma, vaccinarea contra virusilor, va rezolva și implantarea cip-urilor în populație. Si iată cum va fi pusă în practică interconectarea, exact prin acele câmpuri de energie materială care în prezent despart și fac diferențierile între oameni, lumea obiectelor și lucrurilor materiale.

Dacă acest scenariu, aflat în implementare vă dă de gândit, revedeți mesajele lui Iisus. Niciodată nu este prea târziu. Singura imunitate împotriva oricărei energii care vă afectează viața este energia pură și infinită din Univers, căreia unii dintre noi îi spunem Dumnezeu și la care avem acces direct prin centrul ființei de lumină aflat în inima fiecărui pământean.

Pentru mai multe amănunte, despre cum puteti relua legătura cu această energie existentă în inima voastră, accesați linkurile de mai jos:

Calea către Iluminare – Heart Healing by SEBA

Heart Healing by SEBA, Curs Inițiere – Online

 

Acest articol a fost publicat în Paști și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu