Curs ThetaHealing® Tu și Creatorul, 3 – 4 noiembrie 2022

Ești gata să-ți transformi experiența de dezvoltare personală într-una de dezvoltare spirituală?

Conectat/ă cu îndrumarea ta interioară și înlocuind convingerile tale limitative?

Poate că acum este timpul să-ți extinzi conștientizarea și să te conectezi la posibilitățile infinite care îți sunt cu adevărat disponibile. Vino și explorează adevărata ta putere interioară în timp ce te conectezi cu Creatorul a Tot Ceea Ce Este.

Creatorul este mereu o energie de iubire pură și perfectă. O iubire conștientă care îți va schimba viața. Această energie, această forță de viață se află în fiecare atom care este o parte din tine și o parte din tot ceea ce te înconjoară. Înveți cum să discerni, gestionezi și să redirecționezi subconștientul pentru a lucra în favoarea ta.

Acesta este un curs esențial pentru cei care se întreabă “cum știu dacă răspunsul este de la Creator?”.

La acest curs înveți cum poți identifica foarte clar când se mențin convingerile de supraviețuire, când sunt blocaje venite de la strămoși, când este vocea Egoului, cea care aduce motivatia, ce lecții învață Sinele Superior și care este perspectiva celei mai înalte forme de Iubire.

Fiecare mesaj pe care mintea noastră îl primește are un rol în creștere și evolutie. Este provocator să percepem cum fiecare gând este conectat cu alt gând, gândul din spatele gândului și cum acestea alunecă, ca un curent subteran ce perturbă liniștea si pacea interioară. În acest curs înveți cum să afli cu claritate de unde au pornit situațiile pentru care îti doresti rezolvare.

Programul cursului ThetaHealing® Tu și Creatorul:

https://fb.me/e/1ERVSpaPF

• Joi 3 noiembrie 2022, 10:30- 17:30; Curs ziua 1; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;

• Vineri 4 noiembrie 2022 – 10:30- 17:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

Participanții la cursul ThetaHealing® Tu și Creatorul primesc:

-Manualul cursului în limba română, prin email.

-Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge. Certificatul se emite după absolvirea cursului și se transmite online.

-Manualul și diploma în varianta tipărită, se pot expedia prin curier, cu suportarea taxelor de expediere de către destinatar.

-Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician ThetaHealing® Tu și Creatorul

● posibilitatea de înscriere la cursul de instructor ThetaHealing®.

Tehnica ThetaHealing® este o tehnică de meditație care utilizează o filozofie spirituală cu scopul de a îmbunătăți mintea, trupul și spiritul, în timp ce se apropie mai mult de Creatorul a Tot Ceea Ce Este. Este o rugăciune (meditație) concentrată către Creator care îți permite să-ți antrenezi mintea, corpul și spiritul pentru a elimina convingerile limitative și care îți permite să-ți trăieșți viața cu gânduri pozitive, dezvoltând virtuți în tot ceea ce faci.

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s