Vindecarea relației de cuplu

Orice relație se poate vindeca. Nu contează cât de dureroasă sau distructivă este relația ta, ea poate fi vindecată. Pare imposibil? Ei bine, nu este!  Resentimentul poate fi înlocuit cu iertare și compasiune. Conflictul se poate transforma într-o cooperare. Poate te vei îndrăgosti din nou și veți  rămane impreună într-un mod care funcționează. Poate va trebui să mergeți pe căile voastre separate. Orice se intamplă, aveți posibilitatea și capacitatea de a vindeca relația voastră. Te poți elibera de durere, de mânie și resentimente. Cheia pentru vindecarea relației tale ești Tu. Modul în care interacționezi cu cealaltă persoană stabilește modul în care acea persoană va interacționa cu tine. Modul în care interacționați unii fată de ceilalți determină dacă relația voastră va fi dureroasă sau de susținere. După ce descoperiți rolul vostru în orice lipsă de armonie, vă puteți vindeca relația. În majoritatea cazurilor, persoanele implicate nu sunt conștiente de rolul lor în conflict. Deobicei observăm doar ceea ce cealaltă persoană nu face pentru noi sau conform așteptărilor noastre  și o tratam în consecință. Dacă primim dragoste și apreciere, oferim și noi dragoste și apreciere. Dacă primim critici și resentimente, vom răspunde și noi la fel. Este acea convingere să oferim oamenilor doar ceea ce merită. Problema este că cealaltă persoană face exact la fel. Cealaltă persoană observă doar ce primește de la tine și apoi te tratează corespunzător. Când vă tratați unii pe alții în funcție de modul în care sunteți tratați este ca și când ați naviga fără să fie nimeni la cârmă. Atunci când nimeni nu este responsabil de ceea ce se întâmpă, relația ta este în mare pericol.

De obicei, este doar o chestiune de timp pană când unul dintre voi se supără. Atunci când te superi, ai pus automat zidurile de protecție și  apoi  începi atacul sau retragerea. Apoi cealaltă persoană se supără și se comportă la fel față de tine. Apoi te superi din nou și este posibil să reacționezi  chiar mai puternic fată de celălalt.

Fără să știți, creați un conflict ciclu, un ciclu de a rezista, o atitudine de atac și de retragere unul fată de celălalt. Această atitudine continuă apoi și niciunul dintre voi nu observă vreodată rolul său în această problemă. Problemele devin justificarea noastră pentru a lupta, mai degrabă decât ceva  pentru a rezolva. Zidurile de protecție se fortifică și distanța crește. Experiența iubirii dispare repede, de parcă nici nu ar fi fost.

Dacă doriți  să vă vindecați relația trebuie să puneți  capăt acestui  conflict. Aveți nevoie să  interacționați cu cealaltă persoană într-un mod care functionează.

Pentru a crea și menține un  conflict sunt necesare două persoane. În schimb este suficientă doar o singură persoană pentru a pune capăt conflictului. Atunci când este pus accentul pe tine și pe acțiunile tale, poți pune apă pe foc în loc de mai mult combustibil. Poți interacționa într-un mod în care câștigi susținerea  în loc să produci resentimente. Poți doar Tu să-ți vindeci relația de cuplu pentru că este a Ta  și nu depinde decât de tine.

Ceea ce faci azi determină ce se va petrece în relația ta mâine!

Participând la acest seminar, învățați cum să constietizati rolul vostru în încheierea conflictelor. Modul în care interacționați cu o  persoană, determină modul în care acea persoană vă răspunde. Vei învăța cum să ierți, să comunici în modul cel mai benefic și să rezolvați disputele.

Acest seminar este despre  conștientizarea propriilor capacități intuitive de care aveți nevoie pentru  o relație benefică și o viață plină de bucurie.

Acest seminar este susținut de Sebastian Radu, practician si instructor certificat Theta Healing® ADN BASE, Theta Healing® ADN ADVANCED, Theta Healing® Manifesting and Abundance si practician certificat Theta Healing® DIG DEEPER si Quantum Touch®LEVEL I.

Programul seminarului:

26 ianuarie 2017, orele 17:30-21:30

4 februarie 2017, orele 10:00-14:00

9 martie 2017, orele 17:30-21:30

Informații suplimentare la telefon 0766994685 sau e mail: thetahealinginstructor@gmail.com.
Costul acestui seminar este 150 lei.

Poți efectua plata online, cu cardul, accesând următorul link aici!

Înscrie-te acum la Seminarul Vindecarea Relației de Cuplu, completând formularul:

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vindecarea relației de cuplu

  1. Pingback: Share – Vindecarea relației de cuplu -Bio Vivo Terapii – Feelings – "Nu te lăsa niciodată redus la tăcere. Nu îți permite niciodată să devii o victimă. Nu accepta definiția nimănui despre viața ta. Definește-te pe tine

  2. Pingback: Vindecarea relației de cuplu | biovivoblog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s