Sărbătorile Pascale – momentul trezirii spirituale

Sărbătorile Pascale, trăite de majoritatea românilor, în plan emoțional, după ce au golit rafturile supermarketurilor, au umplut farmaciile și chiar spitalele de oameni cu suferințe ale sistemului digestiv. Suferința profund psihologică a crucificării lui Iisus, a rămas peste ani, pentru majoritatea oamenilor, doar o durere a corpului fizic, insuficient de mare pentru a-și pune întrebarea , “Oare m-a abandonat Dumnezeu?”. Întrebare la care Iisus și-a răspuns prin momentul lucidității absolute, care a născut acceptarea, exprimată prin minunatele cuvinte “Facă-se voia Ta”. Oare se mai poate aplica astăzi, suferinzilor alimentației pascale, celebrul aforism a lui Iisus “Binecuvantat este cel care a suferit, căci el a descoperit viața?“. Ei bine da. Ori de câte ori simțiți o stare de suferință, mai faceți un pas către a deveni conștienți, un pas mărunt, dar un pas în direcția conștientizării rolului pe care îl are viața în trupul căpătat la momentul întrupării în acest plan fizic. Și motivele suferinței, se găsesc la “purtător”. Toți aveți un “rucsac”, mai mic sau mai mare, pe care îl purtați în subconștient, plin de motive, care să vă facă să suferiți. Temeri, frici, supărări, regrete, ranchiuni, furii. Se spune că moartea, te eliberează de toate suferințele, cu alte cuvinte tot acest bagaj aparține morții, dispare odată cu moartea. Iar cei ce au ajuns la trezirea spirituală, adică la momentul lucidității, spun că luciditatea aparține domeniului vieții și nu moare niciodată. Iisus spune: „Priviți-l pe cel viu din voi, atâta timp cât trăiti; nu așteptați  să muriți ca să-l căutati, căci atunci nu îl veți gasi”. Adică sunteți în “viață” doar cei care sunteți treziți spiritual, care conștientizați spiritul, ființa divină din interiorul vostru. Este momentul, acum, după Sărbătorile Pascale, să vă explicați minunatele aforisme ale lui Iisus, prin prisma cunoașterii de astăzi și să înțelegeți rolul întrupării în acest plan fizic. Cele cinci simțuri fizice, căpătate după întrupare, reprezintă un “filtru”, care permite percepția doar a acelor energii din acest plan fizic ce vă înconjoară. Emoția și gândul sunt formele sub care sunt percepute aceste energii. Orice gând, orice emoție, se propagă sub formă de  energie. Emoția care perturbă câmpul vostru energetic poartă numele de “emoție perturbatoare” sau “emoție negativă” și ea rămâne înregistrată în partea subconștientă a corpului mental. Acesta este “rucsacul” plin de motivele suferințelor voastre. Când “rucsacul” este prea greu, când suferința devine insuportabilă, Cel Viu, Ființa Divină din voi poate fi conștientizată. În acest fel, suferința , devine cheia vieții.

Vrei să scapi de suferință, acum, în această întrupare ? Participă la un curs de ThetaHealing, organizat de Bio Vivo . Pentru detalii, apăsa aici.

Acest articol a fost publicat în Paști și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sărbătorile Pascale – momentul trezirii spirituale

  1. Biovivo zice:

    A republicat asta pe biovivoblog.

    Apreciază

  2. Pingback: Sărbătorile Pascale – momentul trezirii spirituale | biovivoblog

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s