Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență, Timișoara, 20 – 21 aprilie 2019

Cursul ThetaHealing® Manifestare și Abundență este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, ce pornește de la convingerea că este posibil să creezi ceva în lumea fizică, folosind puterea Atoatecreatorului, puterea lui Dumnezeu. Fiecare afirmație, gând și acțiune se reflectă în ceea ce manifestăm noi în viețile noastre. Ceea ce gândim și spunem influenteaza direct manifestarea noastră, fie că ea este în beneficiul sau în detrimentul nostru. Fie că ne dăm seama sau nu, noi ne programăm în subconștient cum trebuie să ne fie viața. Dacă în subconștient există convingerea că suntem săraci, viața noastră va fi săracă, dacă avem în subconștient convingerea că suntem prosperi financiar și avem mulțumirea că există deja tot ce ne trebuie pentru o viață frumoasă, așa cum ne dorim, viața noastră va fi plină de abundență. Noi, ne clădim viața de zi cu zi, fără să ne dăm seama. Cursul, ne va trezi din această inconștiență și ne va arăta instrumentele, ce le deținem, pentru o viață benefică și abundentă.
Cui se adresează acest curs:
Tuturor celor care au o pregătire anterioară, dovedită prin certificatul de absolvire al cursului: curs ThetaHealing® Dig Deeper
Ce vei obține imediat pe durata cursului și după:
• Să depistăm și să conștientizam blocajele de la nivelurile bază, genetic, istoric, suflet, care nu ne lasă să manifestăm ceea ce dorim pentru viața noastră.
• Să extragem și să înlocuim blocajele de la nivelurile bază, genetic, istoric, suflet, care nu ne lasă să manifestăm ceea ce dorim pentru viața noastră.
• Cum să știm clar ce ne dorim, înainte de a cere.
• Să formulăm precis ceea ce cerem în modul cel mai elevat și mai bun pentru noi.
• Să exprimăm clar „cuvant cu cuvant” ceea ce ne dorim, atunci când suntem în starea Theta.
• Cum să ne creăm propria noastră realitate.
• Să putem manifesta că abundența din viața noastră să aibe loc în sensul pozitiv – ACUM.
Cum se lucrează pe durata cursului:
• Instructorul prezintă și exemplifică tehnicile ThetaHealing® pentru identificarea și înlocuirea sentimentelor, convingerilor și programelor care blochează manifestarea a ceea ce ne dorim, apoi lucrează cu aceste tehnici atât în mod individual cât și cu ceilalți cursanți.
• Cursantul va testa energetic și va identifica, din lista celor 400 de sentimente, convingeri și programe, relevate de instructor, care îi blochează manifestarea unei vieți plină de abundență
• Cursantul va practica modul de eliminare a blocajelor identificate și înlocuirea lor cu altele benefice, cu ajutorul colegilor de curs. Se va lucra prin rotație, sub monitorizarea instructorului, pentru a experimenta cât mai multe țipare.
• Cursanții exersează intens iar unii cursanți pot experimenta, chiar pe durata cursului, manifestări ale dorințelor pe care au lucrat.

Durata cursului: 2 zile.

Programul cursului ThetaHealing® Manifestare și Abundență:
• Sâmbătă 20 aprilie 2019– 9:00- 16:00; Curs ziua 1; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Duminică 21 aprilie 2019 – 9:00-16:00; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

Participanții la cursul ThetaHealing® Manifestare Abundență primesc:
Manualul cursului.
Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge.
Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician al ThetaHealing® Manifestare și Abundență

Cum te înscrii la un curs ThetaHealing®Manifestare și Abundență
Intră acum pe formularul de înscriere:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVygfa1096pLacJtpP-nNTr-cKlrH95OH3-PcjxIQLhgyVnQ/viewform

și alege din listă, cursul dorit. Apasă butonul înscriere și completează toate datele din formular. Alternativ contactează-ne prin telefon la nr. 0722391456, 0766994685 sau prin e-mail la thetahealinginstructor@gmail.com.

Investiția pentru un curs ThetaHealing® este de 400 USD. Early bird discount: Promotie pentru plata anticipată: Prețul promoțional este 500 lei. Pentru a reține locul tău la acest curs și a beneficia de prețul promoțional de 500 lei, va trebui să achiți un avans minim de 150 lei, în contul RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank, pentru SEBA HEALING, CUI 39874987, pană LA DATA de 15.03.2019. Diferența de sumă se achită la data începerii cursului.
Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând linkul:
Avans 150 lei http://mpy.ro/2y9fpev
Avans 350 lei http://mpy.ro/2y9fqev
Integral 500 lei http://mpy.ro/2y9frev
Pentru inscrierile efectuate dupa 15.03.2019, taxa de curs este 600 lei. Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând linkul: Avans 200 lei: http://mpy.ro/2y9ftev Avans 400 lei: http://mpy.ro/2y9fuev Integral 600 lei: http://mpy.ro/2y9fvev
Avansul nu se restituie.

Te invităm cu mult drag!

Curs manifestare si abundenta Timisoara 20 aprilie 2019

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu