Impresii, de la o zi de curs ThetaHealing Anatomie Intuitivă

„Mulțumesc frumos pentru ocazia de a participa la acea zi gratuită pentru anatomie intuitivă. Descoper lucruri noi și benefice nouă.” Raluca S.

„Bună dimineața, Ființe de Lumină! Mulțumesc cu Iubire Necondiționată și Recunoștință Infinită pentru cadoul oferit cu multă generozitate de Bianca și Seba de a participa gratuit la o zi din cursul de Anatomie intuitivă. Am ales intuitiv ,,Inima și Sistemul circulator” iar Bianca a fost cea care mi-a deschis calea, tot intuitiv. Aș îndrăzni să spun că, noi două am comunicat telepatic în acest sens. Mi-a plăcut mult incursiunea în misterele fascinante ale Inimii, filmulețul prezentat fiind foarte relevant. 56 de convingeri testate și conștientizate. Personal am multe săpături de făcut! Cristina spor la treabă! 😄😄😄 De asemenea mulțumesc Mihaelei pentru cele două ședințe de practică.🙏🙏🙏Vă iubesc! Succes în continuare cursanților! Toate întâlnirile cu Seba pentru mine sunt înălțătoare în conștiința și evoluția personală. Aștept cu nerăbdare următorul curs pentru a fi prezentă, de aceasta dată, sper în calitate de cursant! 🌞🤗😘❤” Cristina M.

Fetelor, e păcat nu bucurați de această oportunitate. Eu am participat marți. Am plecat de acolo mai bogată, mai eliberată, mai liniștită, mai încărcată cu multa energie benefică. Fiecare curs, fiecare întâlnire cu Seba, m-a propulsat. Nu ratați oportunitățile de acest gen 🙂🤗” Magda P.

„Recomand cu căldură sa profitați de această oportunitate!🤩😁🤩 Și eu la fel! Mulțumesc pentru această oportunitate! 🙏💜” Mihaela N. și Cristina V.

„Mulțumesc din suflet! iubesc!” Selina C.

bucur am reușit eliberez aceste blocaje…..care erau bine ascunse..habar nu aveam mai există acolo. Mulțumesc Seba și Bianca!” Adina S.
Mi-a plăcut. Super! Mulțumesc! Nuta A.
Mulțumesc pentru permisiunea de a participa la tot ce a avut loc azi la curs! am avut confirmări, conștientizări și o mai mare încredere în această terapie. Spor la învățături!” Alina Paula Marian
Data trecută a fost extraordinar, conexiunea dintre noi două a fost wow! Mulțumesc din suflet Bianca! Abia aștept fac tot cursul, -l pot face trebuie am concediu. La anu îmi voi programa concediul în funcție de curs! Toate temele sunt super interesante și din fiecare zi ai de învățat, de a te ridica spiritual, Am făcut doar o zi după curs m-am simțit extraordinar.Selina C

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Testimoniale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s