Călatoria Sufletelor, autor Michael Newton PH. D.

„Această carte remarcabilă revelează pentru întâia oara misterul vieţii de după moartea pamântească, ceea ce se întâmplă cu sufletul în lumea spiritelor. Dr. Michael Newton, hipnoterapeut cu o experienţă de peste 30 de ani, a dezvoltat o tehnică proprie de hipnoză pentru a ajunge la amintirile ascunse ale subiecţilor săi despre viaţa de dincolo de moarte. Aproape ca un jurnal de călătorie, relătarile a 29 de persoane care au fost aduse în stare de supraconştienţă, ne dezvăluie uimitoare amănunte despre lumea spiritelor. Aflaţi sub hipnoză profundă, aceşti subiecţi descriu ce li s-a întâmplat între reîncarnările trecute. Ei revelează detalii plastice despre ce simţim când murim, pe cine întâlnim imediat după moarte, ce este lumea spiritelor cu adevărat, unde mergem şi ce facem ca suflete şi de ce alegem să ne întoarcem în anumite trupuri.
După ce veţi citi Călatoria Sufletelor veţi căpăta o mai bună înţelegere asupra nemuririi sufletului omenesc… şi vă veţi întâlni, de la o zi la alta, cu încercările personale având o mai mare înţelegere asupra scopurilor dumneavoastră, astfel încât să începeţi să pătrundeţi raţiunile ce se ascund în spatele evenimentelor din propria dumneavoastră viaţă.
În starea de hipnoză profundă, 29 de oameni şi-au amintit experienţele dintre vieţi ca spirite eterne. Prin povestirile lor extraordinare veţi afla amănunte despre:
Cum te simţi când mori;
Ce vezi şi ce simţi imediat după moarte;
Ghizi spirituali;
Ce se întâmplă cu sufletele „tulburate”;
De ce eşti parte a unui anume grup de suflete în lumea spiritelor şi ce faci acolo;
Cum alegi un alt trup pentru a reveni pe pământ;
Diferitele nivele ale sufletului: începător, intermediar şi avansat;
Când şi unde înveţi pentru prima oară să recunoşti sufletele tale „pereche” pe pământ;
Scopul vieţii şi al manifestărilor unui „creator”.”

Pentru comenzi, vă rugăm să completați formularul din link-ul de mai jos:

rb.gy/sgih2d

Acest articol a fost publicat în Cărți și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s