Heart Healing by SEBA, Curs Inițiere – Online, 1 – 2 septembrie 2022

În perioada 1 – 2 Septembrie 2022, vă așteptăm la cursul online de Inițiere în Heart Healing by Seba.

https://fb.me/e/1y9HcS6CP

Vom studia relaxarea și redescoperirea centrului. Relaxarea și redescoperirea centrului înseamnă să puteți simți energia din trupul vostru. Veți învăța să puteți direcționa toate energiile trupului, fără a le reprima. Începeți să dați o direcție energiei vieții existente în trupul vostru. Deveniți mai conștienți, de această energie și mult mai centrați. Energia trupului este limitată, pentru că ea, acum, în majoritate, este energie telurică, pe care o primiți prin alimentarea sistemului digestiv cu hrană și prin energia care o simțiți și primiți de la cei din jur. Și totuși mai există și alte energii, de care foarte puțin sunteți conștienți, deși uneori le simțiți. Este vorba de energia pământului primită prin tălpi și marea energie a soarelui și universului pe care o primiți prin creștetul capului. Toate aceste energii, se stochează apoi în fiecare celulă a trupului vostru fizic. Când dați o direcție acestor energii din trupul fizic, în interiorul vostru apare un centru. Direcția formează centrul și centrul oferă sens direcției.

Aici, simțiți că trăiți în prezent, pentru că inima nu poate pulsa în trecut și nici în viitor, iar plămânii, la fel, nu pot respira în trecut sau în viitor. Inima și plămânii, trăiesc mereu doar clipa prezentă. Exercițiile și tehnicile de meditație pe care le veți experimenta la acest curs, printre care: „Automasajul”, „Eliberarea emoțională a corpului fizic”, „Echilibrarea celor cinci elemente”, „Zâmbetul interior”, Sunetul ficatului”, „Sunetul inimii” și multe altele, sunt elementele de pornire către fascinanta lume spirituală.

Programul cursului introductiv Heart Healing by SEBA:

• Joi 1 septembrie 2022– 9:30-16:30; Curs ziua 1; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Vineri 2 septembrie 2022– 9:30-16:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

Acest curs se va desfășura online prin platforma zoom.

Acesta este linkul pentru a vă descărca aplicația zoom: https://zoom.us/download
Informații suplimentare la telefon 0722391456, 0766994685 sau e mail: sebahealing1@gmail.com

✅Înscrierea se efectuează prin completarea formularului:

https://bit.ly/ficihh

Participanții la cursul Heart Healing by SEBA primesc prin e-mail:

  • Manualul cursului.
  • Program de meditații ghidate
    -Participarea gratuită la toate sesiunile de practică Heart Healing (sesiunile de practică se organizează de 2 ori pe lună).

Vă invităm, cu mult drag!

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s