Formare și Certificare Internațională în Terapia Copilului Interior prin Tehnica Heart Healing

Mai este puțin timp până când ne întâlnim pentru un nou pas în uimitoarea noastră călătorie. Sâmbătă 4 martie 2023, la ora 9.30 începe cursul Heart Healing Avansat  
Modulul 4 – Terapia Copilului Interior prin Tehnica Heart Healing.

Copilul Interior, este o parte din personalitatea unui om adult, care încă mai reacționează, simte și se comportă ca un copil. Majoritatea oamenilor, nu sunt conștienți de această latură a personalității lor deși simt din plin efectele în viața de zi cu zi. Când reacționezi, în unele situații, într-un mod spontan, prin sentimente de furie, neputință sau tristețe, acestea pot fi strigătele copilului interior din subconștientul tău care și-a reprimat aceste emoții. Este știut că reprimările care zăbovesc mult timp în interiorul tău, devin adevărate bombe, ce vor exploda la un simplu cuvânt declanșator. Pentru rezolvarea acestor stări, recomandăm Terapia Copilului Interior, prin tehnica Heart Healing, care abordează un proces structurat în trei pași specifici, după cum urmează:
1.Regresia la sursă
2.Transformarea
3. Integrarea
Programul celor două zile de practică și instruire integrată a tehnicii Heart Healing -Terapia Copilului Interior, te va ghida rapid și eficient pentru a dobândi această tehnică. 
 Locația: ONLINE (Zoom), 4-5 martie 2023. 

 ◉ Pentru înscrierea la acest curs, completați formularul dedicat sau apăsați butonul Particip pe acest link https://facebook.com/events/s/curs-avansat-heart-healing-by-/3338650996369101/ și veți primi un mesaj cu informații și detalii legate de participare.             

Așteptăm cu drag și nerăbdare să ne reîntâlnim!❤️

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s