Curs Avansat ThetaHealing®

1b0cc699.jpg

ThetaHealing® ADN Advanced sau cum se mai numește ThetaHealing® ADN 2 Advanced, este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică, psihică și spirituală. Pentru a practica această meditație este absolut necesară o cerința esențială, să avem credința deplină în Atoatecreatorul, în Creator, în Dumnezeu. Prin studiu și practică, oricine crede în Dumnezeu, poate reuși. Procesele ThetaHealing® nu sunt specifice în funcție de vârstă, rasă, culoare a pielii, convingeri, religie sau sex. Pregătirea preliminară pentru toți cei care doresc să urmeze Cursul Avansat ThetaHealing® este să parcurgă anterior cursul de bază ThetaHealing® . Cursul Avansat este o extindere a cursului de bază în care se vor aprofunda vindecările din Al șaptelea Plan al Existenței. Vom învăța mai multe detalii despre toate Planurile, pentru a elimina afirmațiile și angajamentele făcute în alte Planuri, care nu ne mai servesc, și vom învăța să vindecăm sufletele zdrobite. Vom descoperi Sentimente pe care probabil nu le-am mai trăit înainte. Vom elibera spațiul din mintea noastră, umplut inutil cu gânduri negative, cum sunt mânia, răzbunarea, resentimentele, regretele, ură, agresiunea, gelozia, invidia și amărăciunea. Astfel vom putea utiliza mai multă energie, pentru a reuși vindecări mai rapide, pentru a progresa ca specie și pentru a ne conecta la Divinitate.

Cui se adresează acest curs:

Ce vei obține imediat, pe durata cursului și după:

 • Vei înțelege mai profund Cele Şapte Planuri Ale Existenței care ne înconjoară.
 • Descoperi cum să vindeci sufletul rănit, sufletul zdrobit, copilul din pântec.
 • Înveți cum să cureți eventuale vechi jurăminte, resentimente, regrete sau respingeri ale oamenilor din jurul tău, care te țin blocat în parcursul tău evolutiv.
 • Vei învăța cum să eliberezi emoții, sentimente, amprente fantomatice ale tuturor lucrurilor care s-au petrecut în jurul sau interiorul materiei anorganice, obiectelor, locuințelor, terenurilor. Înveți cum să purifici locuința în care stai.
 • Înveți cum să-ți recuperezi fragmentele de suflet pierdute pe parcursul vieții și cum să înapoiezi fragmentele de suflet rămase la tine și care nu îți aparțin. Înveți cum să realizezi divorțul energetic față de relațiile trecute.
 • Înveți cum să te conectezi la strămoși și să poți comunica cu ei fără nici o teamă.
 • Înveți să eliberezi traume și amintiri de la eventuale operații chirurgicale, accidente, abuzuri petrecute de-a lungul vieții.
 • Vei fi mult mai pregătit să aplici în viața ta de zi cu zi tehnicile ThetaHealing® sau să devii un autentic terapeut și practicant de ThetaHealing®, un adevărat ThetaHealer.

Cum se lucrează pe durata cursului:

 • Instructorul va încărca, după obținerea acordului verbal, cursanții, cu peste 800 de sentimente, convingeri și programe benefice, din perspectiva Atoatecreatorului.
 • Vei simți sentimentele pozitive, din perspectiva Creatorului, benefice ție, pe care ți le va încărca instructorul pe parcursul cursului și care vor produce o profundă vindecare a corpului tău fizic și subtil.
 • Vei asista la ședințe de scoatere la lumina a convingerilor ascunse, realizate cu și pe colegii tăi și vei experimenta acest exercițiu sub monitorizarea instructorului.

Durata cursului este de 3 zile. Participanții la cursul ThetaHealing® ADN Advanced primesc:

Manualul cursului în limba română
Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge
Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician al tehnicii ThetaHealing® ADN Advanced
Cu certificatul (diploma obținută), cursanții, se pot înscrie în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, pentru obținerea avizului de Liberă Practică. Pentru orice detalii suplimentare referitoare la acest curs, puteți contacta instructorul cursului la tel. 0766994685 sau thetahealinginstructor@gmail.com. Cursul este susținut de Sebastian Radu, instructor acreditat ThetaHealing®.

Cum te înscrii la un Curs Avansat ThetaHealing®

Intră acum pe formularul de înscriere și alege din lista, Cursul Avansat sau pachetul de două cursuri baza+ avansat, dorit. Apasă butonul înscriere și completează toate datele din formular. Alternativ contactează-ne prin telefonul sau adresa de mail afișate în pagina de contacte.

Investiția pentru un curs ThetaHealing® este de 1.680 lei (350 eur).
Early bird discount:50%
Pentru a reține locul tău la acest curs și a beneficia de prețul promoțional de 800 lei, va trebui să achiți un avans de 400 lei din taxa de curs de 800 lei, pană la data menționată la fiecare eveniment in parte, într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
– RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
– RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând linkul:
Avans 400 lei: http://mpy.ro/2y9fuev
Integral 800 lei: https://mpy.ro/vgsjjev

Avansul nu se restituie.

Dacă dorești să repeți cursul pe care l-ai făcut cu instructorul Seba Radu, investiția este de 200 lei.

Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părți.

Cum organizezi un Curs Avansat ThetaHealing® chiar în orașul tău, oriunde în România

Poți organiza chiar tu un curs în orașul tău, oriunde în România. Pentru asta este suficient să dai click aici și să completezi toate datele din formular organizare cursuri oriunde în România. Se respectă aceleași promoții anunțate pentru cursurile programate în calendar cursuri. În plus poți obține reduceri suplimentare de câte 10%, atât pentru tine cât și pentru fiecare prieten al tău care se înscrie pe baza recomandării tale. Nu uita să spui prietenilor să completeze în formular rubrica „cine te recomandă” pentru a obține, atât tu cât și prietenul/prietena ta, reducerea de 10% față de promoție. La valoarea investiției promoționale se va adăuga pentru fiecare cursant, cotă parte, din următoarele costuri, ce vor fi stabilite, de comun acord, cu 3 zile lucrătoare înainte de data cursului: deplasarea instructorului tur-retur din București până la locul în care se desfășoară cursul, cazarea și masa instructorului pentru 3 zile, închirierea sălii de curs, eventual snack-bar pe perioada celor 3 zile de curs. Data, localitatea și locația în care se va desfășura cursul le vom stabili împreună, în momentul când există un număr de minim 10 cursanți, care au confirmat înscrierea prin plata unui avans de minim 30% din prețul promoțional. Condiția este aceeași pentru Cursul Avansat ThetaHealing® și pachetul de două cursuri. Restul plăților, conform reducerilor și cotei suplimentare stabilite, se vor efectua în prima zi de curs. Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părți.

Cum organizezi un Curs Avansat ThetaHealing® chiar în orașul tău, oriunde în Europa

Poți organiza chiar tu un curs în orașul tău, oriunde în Europa. Este suficient să dai click aici și să completezi toate datele din formular organizare cursuri oriunde în Europa. Astfel românii din diaspora pot beneficia de promoții și de reduceri suplimentare pentru investiția lor, dar și nativii din țara respectivă.

Întreaga investiție pentru un curs susținut în orice țara din Europa este de 400 euro.

Pentru plata integrala a taxei de curs in avans pana la data menționată in emailul de confirmare se poate acorda o reducere de 100 eur.
Pentru a reține locul tău la acest curs:

 • va trebui să achiți  un avans in suma de 150 eur până cel târziu la data comunicată într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
  – RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
  – RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

  • Poți efectua plata avansului și online, cu cardul, accesând urmatorul link:
   https://mpy.ro/vgt1vev
  • Diferența de sumă se achită în prima zi a cursului.
 • pentru a beneficia de taxa redusă cu 100 eur, va trebui să achiți integral taxa de curs in avans in suma de 300 eur până cel târziu la data comunicată, într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
  – RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
  – RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR

În plus poți obține reduceri suplimentare de câte 10%, atât pentru tine cât și pentru fiecare prieten al tău care se înscrie pe baza recomandării tale la același curs cu tine. Nu uita să spui prietenilor tăi să completeze rubrica „cine te recomandă” pentru a obține atât tu cât și prietenul/prietena ta, reducerea suplimentară de 10% față de promoție. Data, localitatea și locația în care se va desfășura cursul le vom stabili împreună, în momentul când există un număr de minim 15 cursanți, care au confirmat înscrierea prin achitarea  avansului de 150 eur.  Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părți.

Acest articol a fost publicat în 3. ThetaHealing® - curs avansaţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Curs Avansat ThetaHealing®

 1. Pingback: Share – Vindecarea relației de cuplu -Bio Vivo Terapii – Feelings – "Nu te lăsa niciodată redus la tăcere. Nu îți permite niciodată să devii o victimă. Nu accepta definiția nimănui despre viața ta. Definește-te pe tine

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s