Curs de bază ThetaHealing, 10-12 iunie 2016

Dragostea este o relaţie prietenească, în cadrul căreia nimeni nu este superior, în care nimeni nu ia deciziile, în care amândoi partenerii sunt pe deplin conştienţi de faptul că sunt diferiţi, că felurile în care abordează viaţa sunt diferite, că gândesc diferit şi totuşi – cu toate aceste deosebiri – se iubesc!

Dar cât durează această iubire? Ce se petrece oare când acest cuplu începe cu iubire și se termină cu despărțire? Sau și mai rău, cei doi parteneri, nu se mai iubesc și rămân în continuare împreună, doar de conveniență, pentru “a nu face rău copilului” – dar ei acum sunt doar doi străini ce locuiesc sub același acoperiș. Dacă dragostea este așa de perisabilă, ce putem face să-i mărim durata? Iar dacă există întradevăr un suflet pereche, cum îl putem oare identifica? Doriți să faceți schimbări în viața voastră ? Doriți să readuceți dragostea în relația voastră de cuplu? Veniți la Cursul de bază ThetaHealing!

 

 

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s