Inițiere în ThetaHealing®

Vino și află cum putem să facem fată provocărilor schimbând modul în care ne gestionăm timpul, conflictele sau relațiile cu alte persoane aplicând tehnicile ThetaHealing®.
ThetaHealing® este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, este un proces de meditație care crează vindecarea fizică, psihică și spirituală, accesibilă oricărui om care crede în Dumnezeu.
Această meditație prin care se intră în starea Theta ne permite să accesăm subconștientul.
De ce vrem să ne accesăm subconștientul?
Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvențe. Oamenii de stiintă au definit prin cercetare, cinci tipuri de unde cerebrale, pe care le-au botezat cu diferite nume Beta, Alpha, Theta, Delta, Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecventă de 4-7 cicli pe secundă și ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient și subconștient. Ele păstrează amintiri și senzații și ne guvernează convingerile și comportamentele.
Prin însușirea acestei tehnici de terapie poți invăta cum să lucrezi la cele patru niveluri diferite a „Tot Ceea Ce Ești: Nivelul Convingerilor de Bază, Nivelul Genetic, Nivelul Istoric și Nivelul Sufletului. Prin inlăturarea și înlocuirea Programelor din aceste patru niveluri, permitem corpului să invingă boală fizică și să elimine blocajele emoționale. Lucrul asupra Convingerilor ne va permite să creăm viața pe care ne-o dorim, fiindcă este adevărat că noi ne creăm propria realitate și suntem toți conectați la Dumnezeu.
În decursul vieții dobândim multe programe care ne susțin dar totodată și multe care ne împiedică în a ne îndeplini visul de a avea o viață fericită și plină de abundență. ThetaHealing este tehnica prin care conștientizam programele limitative din subconștient, care ne blochează și le înlocuim cu programe benefice.

Ce vei învăța:

Cum să trăim cu bucurie fiecare clipă a vieții.

familie-fericita

Vei afla informații utile pentru a duce o viață echilibrată.

Acest curs este susținut de Sebastian Radu, practician si instructor certificat Theta Healing® ADN BASE, Theta Healing® ADN ADVANCED, Theta Healing® Manifesting and Abundance si practician certificat Theta Healing® DIG DEEPER si Quantum Touch®LEVEL I.

Teme abordate:
Ce este ThetaHealing®
• Cum poți să te eliberezi de convingeri care nu mai sunt potrivite vieții tale
• Cum să aplici în viața ta de zi cu zi tehnicile ThetaHealing®

  • Cui se adresează acest curs:
  • Celor care și-au pus întrebarea: „Cine sunt Eu?”
  • Tuturor celor care doresc să schimbe ceva în viața lor.
  • Tineri, adulți, vârstnici.
  • Elevi, studenți, liber profesioniști, oameni de afaceri, angajați, șomeri sau pensionari.
  • Cei care nu au nicio pregătire precum și cei cu o bogată experiență în terapiile energetice.

Locuri limitate!

Participarea este gratuită! Locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor. Confirmarea înscrierilor o veți primi prin e-mail.

Înscrie-te acum la workshopul gratuit Ce esteThetaHealing® completând formularul!

Informații suplimentare la telefon 0766994685 sau e mail: thetahealinginstructor@gmail.com.

Durata cursului: 2 ore, începând de la ora 17.

Data cursului: 8 octombrie 2016

Cursul se desfășoară într-o superbă vilă în stil neoromânesc de la începutul secolului XX, situată în București, strada Făinari, nr.45 Astrada Făinari, nr.45 A

fatada-520x320

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s