Vindecarea Relației de Business

Orice business, orice job, presupune existența unei relații între două sau mai multe persoane. Fie că suntem angajatorii  unei societăți de stat sau patroni de societăți private, fie că suntem președinți, vice-președinți de companii multinaționale, directori generali sau alte categorii de directori, șefi de compartimente, persoane cu responsabilități mai mari sau mai mici sau pur și simplu, angajați ai unei societăți mici, mari, naționale sau internaționale, ne aflăm zilnic într-o relație cu oamenii din jurul nostru, cu oamenii din mediul în care ne desfășurăm activitatea. De multe ori, timpul petrecut în business, la serviciul, la Job-ul pe care îl avem, depășește cu mult timpul petrecut acasă, în familie sau cu prietenii. Este un fenomen cunoscut faptul că relația dintre oameni este motorul oricărui „business”, oricărui job. Fiecare persoană în parte, ca și întregul colectiv luat împreună, ca echipă, ca un TOT, are o „contribuție energetică” hotărâtoare în reușita sau nereușita activității unei companii, la fel de bine ca și a fiecărui membru component în parte. Problema, mai puțin cunoscută, este că oamenii, ca entități energetice nu se pot diviza, așa cum crede mentalul conștient, așa cum crede marele stăpân, egoul. Noi nu putem fi o ființă minunată în relația de business și o ființă suferindă în relația de familie sau în relația de cuplu. Această problemă este perfect valabilă în ambele sensuri, pentru că ceea ce ne hotărăște viață este încărcătura vibrațională ce o purtăm permanent cu noi, în subconștient.

download

Când suferă, „corpul durere” din subconștient, întreaga viață va fi în suferință, acasă, la job, în business, în relația de cuplu, în orice relație. Sigur, este posibil uneori, ca în mod special relația de business să între în suferință, este posibil să fim blocați în subconștient doar de anumite convingeri specifice relației de business. Vestea cea bună este că, în astfel de cazuri, avem posibilitatea să extragem acele convingeri blocante și să le înlocuim cu programe benefice activității noastre de business. Iată de ce, în cele ce urmează vom învăța cum să ne vindecăm, în general și cum să vindecăm relația de business, în special. Există o singură cerință, să oprim mentalul și să conștientizam că nu egoul nostru face vindecarea. Pentru a reuși, este necesară credința absolută că noi, ca ființe divine, avem în interior acea scânteie, acea energie divină ce face parte din Energia Inteligentă a Tot Ceea Ce Există, indiferent cum o numim, Dumnezeu, Budha, Allah……

Participând la acest seminar, învățați cum să constietizati rolul vostru în încheierea conflictelor. Modul în care interacționați cu o  persoană, determină modul în care acea persoană vă răspunde. Vei învăța cum să ierți, să comunici în modul cel mai benefic și să rezolvi disputele.

download-2

Acest seminar este despre  conștientizarea propriilor capacități intuitive de care aveți nevoie pentru  o relație de business benefică și o viață plină de bucurie.

download-1

Acest seminar este susținut de Sebastian Radu, practician si instructor certificat ThetaHealing® ADN BASE, ThetaHealing® ADN ADVANCED, ThetaHealing® Manifesting and Abundance si practician certificat ThetaHealing® DIG DEEPER si Quantum Touch®LEVEL I.

Programul seminarului:

Sâmbătă 5 noiembrie 2016: 10:00-14:00;

Joi 24 noiembrie 2016: 17:30-21:30

Informații suplimentare la telefon 0766994685 sau e mail: thetahealinginstructor@gmail.com.
Costul acestui seminar este 150 lei.

Taxa de participare la curs, în sumă de 150 lei, poate fi plătită online, cu cardul, accesând următorul link.
Înscrie-te acum la Cursul Vindecarea Relației de Business, completând formularul.

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s