Cine sunt Eu?

De ce sunt Eu?

Întrebarea, pe care și-o pune omul, chiar din perioada copilăriei, face diferența dintre specia umană și cea animală. Omul, este singura ființă din regnul animal, care își pune întrebarea: “De Ce?”. Și întrebarea  întrebărilor, cred că este: “De ce sunt Eu?”. Pentru ce trăiesc eu pe acest Pământ? De ce îmi trăiesc viața între naștere și moarte? De ce omul suferă? De ce omul se îmbolnăvește? De ce omul îmbătrânește? De ce omul nu rămâne tânăr până la moarte? De ce omul moare? Care este scopul vieții omului pe acest pământ? Ei bine, pentru a mulțumi mentalul, răspunsul  va trebui să “despice firul în patru” și să abordeze toate aspectele legate de acest “De ce sunt Eu?”. Să începem cu începutul:

Cine sunt Eu?    

Când apare în burta mamei ovulul fecundat, în corpul său fizic, apare o bucățică de carne, formată din celulele corpului mamei, care are altă vibrație decât restul celulelor din corp. Acel ovul fecundat, are vibrația lui specifică, formată din vibrația mamei și cea a tatălui. În acel moment, în jurul mamei, “roiesc” spiritele care au o vibrație asemănătoare cu vibrația ovulului fecundat și care au luat hotărârea să se întrupeze. Doar unul reușește, având cea mai apropiată vibrație de vibrația acelui ovul. Astfel “copilul”, își alege părinții. Spiritul, este un câmp energetic, este “scânteia” ce face parte din “Inteligența Divină” care a creat “Tot Ceea Ce Este” în jurul nostru. Fiecare om, poate numi această “Inteligență Divină”, așa cum are el credința. Poate fi: Dumnezeu,  Cristos, Alah, Mohamed, Buddha, Mahavira, etc.  Inteligența Divină este una, este același câmp de energie, care a creat Tot Ceea Ce Este, indiferent cum denumim noi religia în care credem: creștin ortodoxă sau catolică, musulmană, hindusă sau jainistă, etc și indiferent cum ne-am divizat în naționalități de români, unguri, bulgari, ruși, polonezi, americani, indieni, etc. Creația, pentru toți, a început odată cu “explozia” de la momentul zero, când fantastica energie concentrată, s-a împărțit într-o infinitate de “scântei”.

Acea scânteie divină, acel spirit, care se întrupează în ovulul fecundat, este înconjurat, la rândul său, de un alt câmp de energie, cel cu vibrația asemănătoare ovulului fecundat, așa zisul “perispirit”, care conține toate informațiile vieților anterioare. Primul lucru pe care îl face spiritul întrupat, prin intermediul perispiritului, este să “îmbrace” ovulul în corpurile subtile. Sunt acele corpuri vibraționale, care însoțesc corpul fizic al omului, pe tot parcursul vieții, sunt corpurile eteric, emoțional și mental. Corpul eteric, este câmpul energetic informațional, care conține toate datele de formare ale organelor omului: creier, inimă, ficat, rinichi, plămân, schelet osos, etc. și care începe să construiască, din celulele mamei, corpul fizic al copilului. Astfel, copilul capătă formele trupului său fizic. În același timp, toate emoțiile trăite de mamă, în perioada de sarcină, se vor înmagazina în corpul emoțional al fătului.  După naștere, primul contact între copil și mamă este foarte important. Mama, prin energia de iubire pe care o trimite copilului prin brațe, prin toate celulele corpului său, face ca acesta,(corpul emoțional al copilului), să treacă mai ușor peste trauma simțită la momentul părăsirii acelui loc, în care dormea, era bine hrănit, se simțea minunat și să-și recapete siguranța. Prin nașterea unui copil, pe planeta Pământ, mai apare o sursă de energie. Cele două generatoare de energie din corpul fizic al copilului, creierul și inima, emit continuu în ețer, 24 de ore/zi.

La naștere, creierul, emite cu preponderență în zona de vibrații Delta, iar apoi, până la vârsta de un an și jumătate, creierul copilului emite în zona Theta. Până la vârsta de 4 ani, creierul copilului emite cu preponderență undele alfa, concomitent cu undele theta, pentru ca apoi, încet, încet, odată cu transmiterea de către părinți și societate a “ștafetei otrăvite a educației”,  undele beta, să pună stăpânire pe creierul său.

Vrei să afli mai multe despre undele creierului, ce rol au ele în viață și cum putem să le folosim într-un mod benefic pentru viața noastră? Participă la un curs de ThetaHealing, organizat de Bio Vivo Terapii:

https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/

 

Acest articol a fost publicat în Ştiinţă şi spiritualitate și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cine sunt Eu?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s