Vindecare în grup la distanță

Prin conectarea cu Atoatecreatorul, prin conectarea la cea mai pură energie din Univers, noi oamenii, putem obține vindecări, rezolvări și rezultate instantanee, în viața noastră. Atunci când trimitem un gând pur către cea mai pură energie a universului, noi ne conectăm cu energia subatomică a Tot Ceea Ce Există, și imaginându-ne că suntem cu toții alcătuiți din subatomi și atomi, asistăm, pe post de observatori (martori), la înlocuirea tiparului bolii cu cel al sănătății. Acest proces, realiniază energia subatomică și atomică, în maniera necesară, indiferent în ce constă boala, fie ea fizică, emoțională sau mentală.

Prin participarea la un grup de vindecare, fiecare în parte și grupul în totalitate se vindecă, primind binecuvântarea acestei energii pure și infinite, căreia unii din noi îi spunem Dumnezeu. Fiind covindecători, manifestăm compasiunea față de semeni și dăruim universului, cu recunoștință, iubirea noastră necondiționată pentru tot ceea ce primim de la el, iar ca vindecați, mulțumim și acceptăm cu recunoștință și iubire necondiționată, sursa vieții, pură și infinită, din noi.

Pentru a da acordul de a fi vindecat prin participarea la sesiunea vindecare de grup, completează formularul, accesând linkul, participant la vindecarea de grup ThetaHealing cu Seba.

Pentru a participa ca și covindecător în grupul de vindecători de la distanță, este necesar să ai certificarea că ai absolvit, minim, cursul ThetaHealing Bază, cu Seba și să completezi formularul specific, accesând linkul vindecător ThetaHealing cu Seba. Vei primi un link, pe adresa de e-mail, prin care te poți conecta cu grupul de vindecători și vei fi contactat telefonic pentru o probă de conectare la plaforma Zoom. Apoi te vei conecta cu grupul, la data și ora anunțată, urmând instrucțiunile, pe toată perioada sesiunii de vindecare.

Pentru a conduce un grup de vindecare la distanță este necesar să ai certificarea că ai absolvit cursurile ThetaHealing Bază, Avansat și Dig Deeper, cu Seba și ai participat la minim 3 sesiuni de vindecare conduse de Seba.

Cum se desfășoară o vindecare de grup, realizată de un grup de persoane, care este antrenat în practicarea tehnicii ThetaHealing: Acest grup de persoane, care a absolvit minim cursul ThetaHealing Bază, cu Seba, având încredere totală în energia pură, căreia unii îi spunem Dumnezeu, se află într-o locație, din orașele în care Seba, susține cursurile de formare în practicarea meditației ThetaHealing, precum și în alte locații, din țară și străinătate, conectați printr-un sistem de conectare pe internet, gen platforma Zoom.

Grupul de vindecători, se conectează la, energia pură și infinită a Universului și focalizează energia de iubire necondiționată a Atoatecreatorului către matricea subconștientului colectiv al grupului celor din lista persoanelor care și-au dat acordul de a participa la sesiunea de vindecare de grup și cărora Seba le pronunță numele la începerea sesiunii de vindecare. Practic, întregul grup de covindecători, aflați în sala de curs, fizic sau virtual prin conectarea online sau pur și simplu prin conectarea cu gândul, la o dată și oră stabilită de Seba împreună cu toți participanții din alte localități ale țării sau globului pământesc, se conectează, în starea theta, la energia pură si infintă de lumină a Atoatecreatorului. Toți participanții rămân în planul de lumină a Atoatecreatorului și cu intenția pură de a se produce o vindecare în corpul fizic, emoțional și mental al fiecărei ființe de lumină ce și-a dat acordul să fie vindecată, focalizează energia Atoatecreatorului din al Saptelea Plan Al Existenței, pe matricea luminii, subconstientului colectiv creat când a fost citită lista cu numele celor ce își doresc vindecarea. În această fază a meditației de vindecare, covindecătorii, având conștiința ridicată în planul Atoatecreatorului, planul fără timp și spațiu, își imaginează în fața și / sau deasupra capului lor, matricea de lumină, a subconștientului colectiv, sub forma unui corp uman de lumină, al celor ce doresc vindecarea. Și fiind în această stare, fiecare covindecător, timp de 21 minute, simte emoția coerentă a energiei pure și infinite ce coboară din Al Șaptelea Plan și pătrunde în chakra coroană a corpului uman de lumină. La fel Seba, sau alt conducător al grupului, simțind aceeași emoție coerentă,  manifestă, pe matricea de lumină, calitatea de observator al vindecării realizate de Atoatecreator, preluând energia de lumină din chakra coroană și parcurgând întreaga matrice, de la cap până la picioare, cu intenția minții lucide de a se produce o vindecare în corpul fizic, emoțional și mental al fiecărui participant care și-a dat acordul să fie vindecat.

Cu alte cuvinte, vindecarea este realizată de Atoatecreator, Cel Ce Este Sursa subatomică a întregii realități, creația însăși, izvorul vieții. Seba, sau alt conducător de grup, împreună cu grupul de practicanți ThetaHealing, sunt doar cei ce facilitează vindecarea, in calitatea lor de observatori, prin portalul de lumină, ce se creează cu ajutorul rugăciunii. Prin matricea subconștientului colectiv al grupului celor care și-au dat acordul, se produce o reașezare la nivel subatomic și atomic a întregii structuri energetice a trupului și sufletului, transmisă fiecăruia în parte, din cei nominalizați din listă, realizându-se astfel starea de sănătate și perfectiune în trup și suflet.

Pe durata vindecării, este indicat pentru persoana care se vindecă, să stea relaxată într-o pozitie comodă și să-și simtă energia corpului.

Grupul de vindecători pot să manifeste această calitate de observatori ai vindecării realizate de energia pură și infinită a Atoatecreatorului și către alte ființe de lumină din spațiul temporal în care viețuim cum ar fi: universul, galaxia, planeta pământ sau alte planete, pădurile și vegetația pământului, izvoarele și toate sursele de apă ale pământului, populația unei colectivități, ale unei tări, continent sau a întregii planete, etc. În toate aceste cazuri, este necesar a se respecta aceeași procedură. Reamintesc cele trei faze de manifestare a oricărei rugăciuni sau meditatii de vindecare:

  1. intenția(utilizarea gândului lucid)
  2. imaginația (utilizarea minții lucide imaginative)
  3. simțirea inimii (emotia coerentă)

Pentru cei ce nu au urmat încă, toate modulele de cursuri ThetaHealing, organizate de SEBA Healing și susținute de Sebastian Radu, explicităm în continuare, sensul unor termeni utilizați în materialul de mai sus.

ThetaHealing – este o tehnică prin care orice om se poate conecta la energia pură a universului, care a creat Tot Ceea Ce Există și căreia unii din noi îi spunem Dumnezeu. Această tehnică poate fi învățată și practicată de orice om care are încredere totală în această forță pură a universului, indiferent de apartenența religioasă. Această forță pură este unică indiferent cum a fost și este denumită de oameni: Dumnezeu, Iisus Hristos, Allah, Buddha,….

Starea Theta – este o stare de relaxare profundă pe care creierul uman o poate emite, când suntem detașați de energiile joase ale „vieții de zi cu zi”. Este starea de rugăciune profundă, care de multe ori este fără cuvinte, este starea de conectare la sursa vieții. Toți intrăm în această stare atunci când dormim profund, doar că atunci suntem inconștienți. Practicând ThetaHealing, putem obtine această stare în mod conștient.

Mintea lucidă – este acea minte omenească, care acceptă că mai mare decât ea, mai puternică decât ea, există această forță pură a universului, căreia unii din noi îi spunem Dumnezeu și care ne poate ghida în tot ceea ce facem, atunci când suntem conectați permanent la ea. De fapt ea, această energie pură a universului, este conectată permanent la noi, pentru că ea se găsește pretutindeni și prin urmare se găsește și în fiecare din noi. Omul este cel inconștient de conectarea la sursă, sursa este mereu conectată la om.

Gândul pur – este un gând profund, un gând curat, emis de o minte lucidă, eliberată prin detașare de toate blocajele pământene dar trăind în armonie cu toate energiile pământului.

Calitatea de observator – este acea calitate pe care o are o persoană aflată în starea theta, care accesând energia pură și infinită a Atoatecreatorului, după ce emite gândul pur de rugăciune, rămâne pe post de observator al vindecării pe care o realizează Atoatecreatorul. Observatorul, îndeplinește astfel și o lege a mecanicii cuantice prin care se stipulează că „pentru a exista ceva în Univers, este necesar să fie observat de cineva.”

Portalul de lumină – este un vortex pământean, ce face legătura planului în care există timp și spațiu, cu planurile fără timp și spațiu. Este un câmp de energie luminoasă, pură, creat de energia gândului pur, prin care energia pământeană a sufletului întrupat în planul pământean al spațiului și timpului, se conectează la planul universal al fortei pure din univers, care este infinită și unde spațiul și timpul, nu există. De aceea vindecarea prin această energie pură, este posibilă la orice distanța de pe pământ și ea se poate produce instantaneu.

Matricea de lumină, este acea lumină, formată din partea minții subconștiente a fiecărei persoane care și-a dat acordul să fie vindecată. Ea capătă forma de lumină în spatiul în care Seba, sau alt conducător de grup, dă citire numelor persoanelor care și-au dat acordul să fie vindecate.

Emoția Coerentă – este emoția emisă de o ființa de lumină, conectată la energia pură a Atoatecreatorului, care simte cum această energia pură și infinită de iubire este conectată în inima sa și, în același timp, este coerentă cu energia mentala a creierului din cap și energia emoțională a creierului din burtă. Cu alte cuvinte cel ce emite o emoție coerentă, este condus în viață de iubirea inimii intuitive, necondiționate – gândurile din cap și emoțiile pământene ale burții, fiind coerente cu ea, adică ajutând la manifestarea iubirii universale și necondiționate din inimă.

Percepția, este modul în care fiecare persoană transpune în partea conștientă a minții, prin tiparele din partea subconștientă, energiile simțite în trup, cu partea supraconștientă a minții.

Manifestarea în starea theta – este acea perceptie a unui gând pur, obtinut de o minte lucidă, aflată în starea theta și emițând o emoție coerentă.

 

Cu multă iubire și recunoștință,

SEBA

Sebastian Radu

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Vindecare în grup la distanță și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s