Impresii legate de cursurile online, organizate și susținute de Bio Vivo Terapii

„Mie îmi place on line -ul la maxim.

Doar așa am reusit sa cunosc atâția oameni minunați!❤️🙏❤️

În real , nu aveam această șansa minunată…” Loredana G.

„Ce să zic? Și eu sunt de aceeaşi părere. În februarie am fost la un curs acasă în România, acolo m-am întâlnit cu o ființă frumoasă Andrea Katona. Prin ea am fost inspirată să ascult meditațiile lui Seba. Și cum se zice nimic nu este întâmplător. De Paşti am făcut primul curs cu Seba. Sigur nu a-şi fi avut posibilitatea să mă întorc în ţară pt curs aşa de repede. Uite aşa noroc cu on-line. Acum fiecare cum simte. Am ascultat întrebările şi răspunsurile cu Seba aseară. Am auzit când a menţionat că o doamnă are plăcerea să facă cursuri doar personal. O înțeleg şi pe ea are dreptate, este foarte frumos. Dar în aceste situații nu avem de ales. Si cred că on line mai repede avem şansa decât personal fiind la o aşa distanță de casă. Sigur sunt si alții de aceeasi părere cu mine. Mă bucur că am întâlnit acest grup, ca şi o familie numeroasă 😊😊 .

Să fiți iubiți cu toții ❤❤” Eniko R.

„Cu Online-ul mai mai avem un avantaj. Putem să repetăm unele cursuri dacă simțim că este necesar, cu un minim de investiție. Vă iubesc.” Manuela K.

Vă mulțumim tuturor!

Bio Vivo Terapii

Acest articol a fost publicat în Testimoniale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s