Heart Healing by Seba, Curs Bază – Online, 22 – 24 ianuarie 2021

Cursul de Bază Heart Healing by SEBA se adresează tuturor celor care au absolvit cursul de Inițiere în Heart Healing practicând centrarea în inimă. Revelația ființei de lumină din centrul tău energetic, știi că este autentică, obținând cu ușurință vacuitatea mentală. Acum, prin noile exerciții propuse de focalizarea mentalului, îți vei întări voința și îți vei crește puterea mentală la cote nebănuite. Te vei bucura, cât de simplu și ușor poți obține transferul și recepția gândurilor, practicând, capacitățile telepatiei mentale.

Tot la acest curs, vei învăța și adevărata telepatie spirituală. Astfel, vei continua călătoria mentală în clarvedere și claraudiție dar vei descoperi și abilități înăscute: controlul emoțional și al temperaturii corpului tău, levitația și greutatea și multe altele. Pregătirea magică a corpului tău fizic, îți oferă abilitatea de a controla fiecare parte și organ al corpului și a le încărca cu energie vitală, stimulând astfel revenirea la sănătate. Centrat(ă) în inimă și conectat(ă) la iubirea pură si infinită a universului, poți transfera în mod natural, energia electromagnetică. Focalizat(ă), prin corpul astral, pe cele patru elemente, foc, apă, aer și pământ, vei afla, dimensiunea spirituală a alimentației. Beneficiezi acum și de dieta personalizată, pentru armonia trupului cu sufletul. Vei primi, un bogat rețetar de „bunătăți” pentru spirit.

Principiul abordării exercițiilor în mai multe etape succesive este același care te-a ghidat și la cursul de inițiere în Heart Healing: Orice nouă etapă, este o extensie a precedentei și fără a-ți însuși o etapă, este imposibil de a reuși etapa următoare! Exercițiile și tehnicile de meditație pe care le vei experimenta la acest curs, ca de ex: „Focalizare simultan complexă”, „Transferul gândurilor”, „Exersarea telepatiei mentale în comunitate”, ” Exersarea levitației”, „Interferența meteorologică”, „Controlul masei corporale” și multe altele, sunt elemente ale fascinantei lumi spirituale prin care vom călători împreună trei zile.

La finalul cursului de bază, vei testa energetic, partea subconștientă a minții, pentru a afla starea ta energetică. Bogatul suport de curs, îl vei primi însoțit de program de meditații ghidate, în format audio. Acum, pentru tine, exercițiile individuale, vor avea locul lor bine stabilit, în activitatea zilnică. În perioada de practică ce urmează după cursul de bază, vei extinde practicarea de la distanță, în echipa colegilor de curs.

Pe parcursul acestor zile de lucru individual și în echipă este necesar să-ți verifici gradul de pregătire al stării energetice, împreună cu SEBA, instructorul tău, în programele lunare de Practică Heart Healing by SEBA. Programul de practică online, are durata de două ore, taxa de participare fiind inclusă în taxa cursului de bază. După absolvirea testului de validare, intri în posesia diplomei de absolvire, fiind acceptat(ă) la modulul următor al cursurilor Heart Healing by SEBA.
Acest curs este susținut de SEBA Sebastian Radu, formator acreditat ANC, Hipnoterapeut – Regresii in Vieți Anterioare, terapeut si instructor certificat Theta Healing® ADN BASE, ADN ADVANCED, DIG DEEPER, Manifesting and Abundance, Intuitive Anatomy, practician certificat Theta Healing® World Relations, Hormone Symphony, Rhythm to a Perfect Weight, Quantum Touch®LEVEL I., consilier dezvoltare personala.
Programul cursului de bază Heart Healing by SEBA:
• Vineri 22 ianuarie 2021– înregistrarea participanților orele 9:15-9:30; 9:30-16:30; Curs ziua 1; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Sâmbătă 23 ianuarie 2021– 9:30-16:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Duminică 24 ianuarie 2021– 9:30-16:30; Curs ziua 3; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
Acest curs se va desfășura online prin platforma zoom.
Acesta este linkul pentru a vă descărca aplicația zoom: https://zoom.us/download
Informații suplimentare la telefon 0722391456, 0766994685 sau e mail: sebahealing1@gmail.com
Înscrie-te acum la Cursul de Bază Heart Healing by SEBA completând formularul de înscriere: https://bit.ly/ficihh
Investiția pentru Cursul de Bază Heart Healing by SEBA® este de 3.000 lei. Early bird discount: 50%!
Pentru a beneficia de prețul promoțional de 1500 lei, va trebui să achiți un avans minim de 700 lei, până LA DATA DE 22.11.2020, într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
– RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
– RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR
Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând linkul:
700 lei – Avans Taxă curs promotie 50% https://mpy.ro/vgt4dev
Sunt disponibile burse! Noi credem în a dărui și știm că uneori ai nevoie doar de puțin ajutor pentru a-ți atinge visele. Oferim un program de burse personalizat pentru cursurile noastre. Fiecare curs organizat de noi are propriul program de burse și pentru a vedea cum puteți beneficia de acestea, vă rugăm a ne contacta la numărul de telefon 0722391456.
Participanții la Cursul de Bază Heart Healing by SEBA primesc prin e-mail:
– Manualul cursului.
– Program de meditații ghidate.

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente, Heart Healing by Seba și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s