A șaptea zi a cursului Thetahealing Anatomie Intuitivă – sistemul limfatic

În cea de a șaptea zi a cursului Thetahealing Anatomie Intuitivă, studiem sistemul limfatic. Sistemul limfatic e folosit pentru a transporta celulele imune, grăsimile și pentru a lupta cu infecțiile și paraziții. Sistemul limfatic creează celulele din splină și din timus când ești tânăr.Limfa este curățătorul organismului și apărătorul său. Amigdalele sunt parte a sistemului limfatic. Splina este parte a sistemului limfatic. Splina înlătură celulele sanguine îmbătrânite, produce celule albe și trimite fier catre rinichi. Dacă ești rănit, splina este așa de tare încât doctorul decide îndepartarea sa. Splina conține o rezervă sanguină care este livrată circulației, la nevoie. Dacă vezi o splină umflată asta înseamnă că există în general o infecție virală.Splina conține o extra rezervă de celule roșii și distruge celulele roșii care încă mai au nuclei în ele. Viguros își scoate rezerva sanguină la necesitate. Sistemul limfatic are un veritabil transport rapid pentru orice în organism, așa că limfa poartă celulele canceroase peste tot. Dacă nu ești destul de activ ganglionii limfatici devin umflați și poți astfel căpăta mai multe infecții. Exercițiile previn acest fenomen. Tu ești comandantul; celulele T sunt locotenenții și sistemul limfatic e armata. Celulele T trăiesc cât trăiești și tu și sunt specializate. Celulele T specializate știu cum să lupte cu un patogen anume când sunt expuse a doua oară la acea infecție, celulele T se trezesc, intră în actiune și încep să se dividă. Sistemul limfatic trebuie să pompeze ca să se curețe. Sistemul limfatic tratează cancerul ca pe un virus și înghite celulele canceroase ca să le distrugă, dar o parte din acestea vor scăpa acestui proces. Sistemul limfatic este atașat fiecărei părți a corpului. Transportă toate lipidele și grăsimile din corp. Toate bolile sistemului imun sunt reținute în sistemul limfatic.

Sistemul imun păstrează emoții cum ar fi: regretele, confruntările, la fel ca și sentimentul de neajutorare și multe altele. Oamenii pot deveni pierduți în regrete.

Vom testa 32 de convingeri, dintre care, vă menționăm câteva:

– Știu cum să am grijă de mine

– Știu cum să fac față confruntării

– Știu cum să colaborez cu ceilalți

– Știu cum să trăiesc fără să vorbesc de avantajele altora față de mine

– Știu cum să mă bucur de viață

– Îmi iubesc viața

https://fb.me/e/1oRjXhlKK

Acest articol a fost publicat în Evenimente, Thetahealing Anatomie Intuitiva și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s