A treisprezecea zi a cursului ThetaHealing Anatomie Intuitivă – ochii

Ne este permis să luăm un lucru cu noi din viețile noastre: energia ochilor noștri. Câteodată ei au culori diferite de la o existență la alta, dar aceeași energie ne urmărește, și memoria trecutului e menținută în ea. Ochii sunt oglinda sufletului. Ei sunt reflecția asupra tuturor experiențelor. Gândește-te la ochi ca la o cameră foto sau de filmat. Camera are nevoie de lentile și film pentru a produce o imagine. În același mod ochiul are nevoie de lentile (cristalin, cornee, vitrosul) pentru a face refracția, sau a focusa lumina, și un film (retina) unde să focuseze imaginea. Dacă unul sau mai multe din aceste componente nu funcționează corect, rezultatul va fi o imagine slab perceptibilă. Retina captează imaginea și creierul este cel care o developează. Unii oameni au o teamă de a vedea prezentul și viitorul așa că vederea este afectată. Ochii necesită ghidare și schimbarea viziunii.

În cea de a treisprezecea zi a celui mai complex curs ThetaHealing – Anatomie Intuitivă, vom lucra cu ochii și vom testa 86 de convingeri, printre care:

Știu cum e să-mi trăiesc viața fără să mă descurajez.

Nimeni nu mă vede cu adevărat.

Simt iubire mai puțin decât oricine altcineva.

Mi-e teamă de prezent.

Mi-e teamă de viitor.

Sunt invizibil/ă.

Reacționez excesiv la lucruri.

Văd adevăratul sine în inima oamenilor.

https://fb.me/e/1oRjXhlKK

Acest articol a fost publicat în Evenimente, Thetahealing Anatomie Intuitiva și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s