A cincisprezecea zi a cursului de Anatomie Intuitivă – corpul ca întreg.

În a cincisprezecea zi a cursului de Anatomie Intuitivă, vom recapitula tot ceea ce am învățat și testat în decursul cursului. Vom aborda corpul ca întreg.

Corpul este minunat, chiar magic. Când te uiți în corp și vezi o singură celulă, ar trebui să asculți cum cântă, e un sunet fin al armoniei cu tot restul organismului. Toate părțile corpului de la celula cea mai mică până la cel mai mare organ cântă și rezonează unul cu altul într-o vibrație splendidă. Când ceva nu este în regulă cu un organ vei vedea că nu cântă „sincer” cu vibrația corectă, și transmite semnale greșite către alte organe. Învață să asculți aceste vibrații și semnalele organelor. Când te uiți în corp ține minte: este viu, așa că nu va arăta niciodată ca un model anatomic. Culorile sunt mult mai vibrante și mai frumoase decât orice model anatomic.

Cel mai bun lucru de făcut când scanăm corpul este să proiectăm sentimentele de iubire în el. Corpul este un miracol.

Vă așteptăm alături de noi, la următorul curs de Anatomie Intuitivă:

https://fb.me/e/1oRjXhlKK

Acest articol a fost publicat în Evenimente, Thetahealing Anatomie Intuitiva și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s