Sinele Etern – Workshop Online 

Joi, 16 Decembrie 2021, vă invităm la un workshop de excepție alături de Seba Radu, formator si consilier dezvoltare personală acreditat ANC, creator al cursului Heart Healing by Seba®️, terapeut și instructor certificat Theta Healing®️, hipnoterapeut – Regresii în Vieți Anterioare, practician certificat Theta Healing®️ Hormone Symphony, Rhytm to a Perfect Weight, Quantum Touch®️LEVEL I, care va prezenta tema Sinele Etern.

În cadrul worksopului, Seba Radu, va dezbate următoarele subiecte:
• Ce știm despre Sinele nostru cu certitudine?
• Este Conștiența fără de timp natura adevărată?

FORMULAR DE ÎNSCRIERE: https://bit.ly/fisewocsDATĂ WORKSHOP:
Joi – 16 Decembrie 2021, în intervalul orar 19:30-21:30
La sfârșitul prezentării, Seba va răspunde întrebărilor voastre, în măsura timpului alocat.COST: 200 lei/persoană.
Important: practicienii tehnicii Heart Healing by Seba, participă gratuit.

DUPĂ ÎNSCRIERE și EFECTUAREA PLĂȚII, vei primi pe email/ whatsapp link-ul de zoom.

Pacea, Fericirea și Iubirea sunt doar alte nume pentru însăși Conștiența, adică alte nume pentru Sinele nostru. Ce știm despre Sinele nostru cu certitudine? Sinele nostru știe că este prezent și conștient prin sine însuși, de aceea ne referim la Sine numindu-l Conștiență, Prezența A Tot Ceea Ce Este Conștient. Conștiența nu este o calitate pe care Sinele o pornește sau o oprește printr-un buton, Conștiența este chiar natura lui. Este Conștiența fără de timp natura adevărată? Durata „fără de sfârșit”este în relație cu Eternul, este în relație cu lipsa timpului și denotă ceea ce este mereu prezent, nu este vorba despre o viată fără sfîrșit. Până la urmă niciun cuvânt nu poate descrie cu acuratețe Sinele, deoarece cuvintele nu pot descrie dacât obiecte și calități. Totuși, dacă vin, cu adevărat, din înțelegerea experiențială, cuvintele, pot avea puterea interioară de a evoca. Pacea, Fericirea și Iubirea sunt emoțiile corespondente ale cuvintelor care în corp se traduc uneori, prin starea de dor și de dorință. Ar trebui uitate toate cuvintele, lăsând doar experiența la care se referă să fie Prezentul Etern, acea nelimitată natură a ființei noastre fundamentale.

Despre aceste subiecte ne va vorbi Seba Radu, joi, 16 decembrie 2021, incepând cu ora 19:30.

Informații suplimentare la telefon: 0722391456.

Vă așteptăm cu drag!

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s