Heart Healing by SEBA, Curs Inițiere – Online, 12 – 13 februarie 2022

Heart Healing by Seba, este un curs creat de Sebastian Radu pentru tot Ceea Ce reprezintă, pe drumul către aflarea a Ceea Ce Suntem. Pe parcursul acestui curs, Seba îți va împărtăși cu multă bucurie și multă recunoștință, cunoașterea și experiența obținută în decursul vieții sale, experiență trecută prin mari provocări. Parcurgând acest curs de inițiere, împreună cu Seba, vei învăța să te accepți și să te iubești necondiționat, să te bucuri din plin de momentele din viața ta, în aceasta lume minunată, plină de miracole.

Acest dar oferit către ființele din jur, sintetizat sub forma cursului, este un îndrumar pentru toți cei care își doresc să practice tehnici pentru a-și simți spiritul liber și să poată, la rândul lor să îi îndrume pe toți cei ce vor să-și simtă libertatea în spirit.Vrei să descoperi Ceea Ce Ești? Vrei să oprești suferința? Vrei activități și exerciții practice de viață, pentru că te-ai săturat de teorie? Vrei să răspunzi minții la numeroasele provocări ale vieții, rămase încă fară răspuns?

Înscrie-te acum la cursul Inițiere în Heart Healing, completând acest formular: https://bit.ly/ficihh

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s