ThetaHealing® Curs de Bază – Online, 25 – 27 februarie 2022

Bine ați venit în minunata lume a Vindecării!
Vă spunem „Bine ați venit” la cursul care vă va schimba viață, știind că fiecare dintre noi este aici pentru a-și urma propria cale spre o viață împlinită și plină de abundență.
Participând la acest curs ThetaHealing® – ADN 2, lumea dumneavoastră urmează să se deschidă în multe dimensiuni ale viziunii. Vindecările și citirile trupului nostru se bazează pe puterea gândirii și a rugăciunii focalizate. Pentru a constientiza necesitatea de a controla și focaliza gândirea, trebuie să descoperim cum functioneaza propriul subconstient si cum ne conduce el intreaga viata. Pentru a înțelege procesul, trebuie mai întâi să ne recunoaștem propriile capacități intuitive, să învățam tot ceea ce putem despre potențialul nostru inerent.

ThetaHealing® ADN Base este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică, psihică și spirituală.

Cursantul va învăța Activarea ADN-ului, scanarea intuitivă a corpului, oferirea unei „citiri” privind viitorul, contactarea îngerilor păzitori, co-generarea unei vindecări, schimbarea sistemului de convingeri prin puterea Creatorului și cum să-și proiecteze conștiința (să vadă la distanță), precum și multe altele.

ThetaHealing® este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică, este un proces de meditație care crează vindecarea fizică, psihică și spirituală, accesibilă oricărui om care crede în Dumnezeu.
Această meditație prin care se intră în starea Theta ne permite să accesăm subconștientul.
De ce vrem să ne accesăm subconștientul?
Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvențe. Oamenii de stiintă au definit prin cercetare, cinci tipuri de unde cerebrale, pe care le-au botezat cu diferite nume Beta, Alpha, Theta, Delta, Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecventă de 4-7 cicli pe secundă și ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient și subconștient. Ele păstrează amintiri și senzații și ne guvernează convingerile și comportamentele.
Prin însușirea acestei tehnici de terapie poți invăta cum să lucrezi la cele patru niveluri diferite a Tot Ceea Ce Ești: Nivelul Convingerilor de Bază, Nivelul Genetic, Nivelul Istoric și Nivelul Sufletului. Prin inlăturarea și înlocuirea Programelor din aceste patru niveluri, permitem corpului să invingă boală fizică și să elimine blocajele emoționale. Lucrul asupra Convingerilor ne va permite să creăm viața pe care ne-o dorim, fiindcă este adevărat că noi ne creăm propria realitate și suntem toți conectați la Dumnezeu.
În decursul vieții dobândim multe programe care ne susțin dar totodată și multe care ne împiedică în a ne îndeplini visul de a avea o viață fericită și plină de abundență. ThetaHealing este tehnica prin care conștientizam programele limitative din subconștient, care ne blochează și le înlocuim cu programe benefice.
Programul cursului de Bază ThetaHealing®:
• Vineri 25 februarie 2022– înregistrarea participanților orele 18:00-18:10; Curs ziua 1: 18:10- 21:30;
• Sâmbătă 26 februarie 2022– 9:30- 16:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Duminică 27 februarie 2022– 9:30-16:30; Curs ziua 3; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.
Acest curs se va desfășura online prin platforma zoom.

Investiția pentru un curs ThetaHealing® este de 2000 lei (400 eur). Sunt disponibile următoarele promoții la taxa de curs:
Promoția de 50% discount la taxa de participare, pentru inscrierea la un pachet de 2 cursuri Thetahealing (Baza si Avansat). Înscrierea este valabila după plata unui avans de 30% din valoarea pachetului promoțional. Pentru a reține locul tău la acest curs și a beneficia de promoția de 50%, vă trebui să achiți în avans suma de 600 lei (120 eur), până la data de 25.01.2022, urmând că diferența de taxă să o achiți până la începerea cursurilor.
Promoția de 30% discount la taxa de participare, pentru plata integrala a taxei de curs în sumă de 1.400 lei (280 eur), până la data de 25.01.2022.
Plata se efectuează într-unul dintre conturile: RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank sau RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR, pentru SEBA HEALING, CUI 39874987.
Poți efectua plata și online, cu cardul, accesând unul dintre următoarele linkuri:
– pentru plata în lei https://mpy.ro/8nxrv2er
– pentru plata în eur https://mpy.ro/8nxrv4er
sau direct pe cardul Revolut la numărul de telefon +40766994685.
Avansul nu se restituie dar se poate folosi la urmatorul curs.
Pentru orice detalii suplimentare referitoare la acest curs, ne puteți contacta la tel. 0722391456, 0766994685 sau sebahealing1@gmail.com.
Vă invităm pe canalul nostru de Youtube Heart Healing, unde puteți viziona interviurile susținute de instructorul cursului Seba Radu:
https://www.youtube.com/HeartHealingbySeba
Datele următoarelor cursuri le găsiți aici:
https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/
Dacă dorești o sesiune individuala de terapie cu Seba, te rog să completezi acest formular: http://bit.ly/3epxllH
Te invităm cu mult drag!

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s