Heart Healing by Seba, Curs Bază – Online, 21 – 22 mai 2022

Cursul de Bază Heart Healing by SEBA se adresează tuturor celor care au absolvit cursul de Inițiere în Heart Healing practicând centrarea în inimă. Revelația ființei de lumină din centrul tău energetic, știi că este autentică, obținând cu ușurință vacuitatea mentală. Acum, prin noile exerciții propuse de focalizarea mentalului, îți vei întări voința și îți vei crește puterea mentală la cote nebănuite. Te vei bucura, cât de simplu și ușor poți obține transferul și recepția gândurilor, practicând, capacitățile telepatiei mentale. Tot la acest curs, vei învăța și adevărata telepatie spirituală. Astfel, vei continua călătoria mentală în clarvedere și claraudiție dar vei descoperi și abilități înăscute: controlul emoțional și al temperaturii corpului tău, levitația și greutatea și multe altele. Pregătirea magică a corpului tău fizic, îți oferă abilitatea de a controla fiecare parte și organ al corpului și a le încărca cu energie vitală, stimulând astfel revenirea la sănătate. Centrat(ă) în inimă și conectat(ă) la iubirea pură si infinită a universului, poți transfera în mod natural, energia electromagnetică. Focalizat(ă), prin corpul astral, pe cele patru elemente, foc, apă, aer și pământ, vei afla, dimensiunea spirituală a alimentației. Beneficiezi acum și de dieta personalizată, pentru armonia trupului cu sufletul. Vei primi, un bogat rețetar de „bunătăți” pentru spirit. Principiul abordării exercițiilor în mai multe etape succesive este același care te-a ghidat și la cursul de inițiere în Heart Healing: Orice nouă etapă, este o extensie a precedentei și fără a-ți însuși o etapă, este imposibil de a reuși etapa următoare! Exercițiile și tehnicile de meditație pe care le vei experimenta la acest curs, ca de ex : „Focalizare simultan complexă”, „Transferul gândurilor”, „Exersarea telepatiei mentale în comunitate”, ” Exersarea levitației”, „Interferența meteorologică”, „Controlul masei corporale” și multe altele, sunt elemente ale fascinantei lumi spirituale prin care vom călători împreună trei zile. La finalul cursului de bază, vei testa energetic, partea subconștientă a minții, pentru a afla starea ta energetică. Bogatul suport de curs, îl vei primi însoțit de program de meditații ghidate, în format audio. Acum, pentru tine, exercițiile individuale, vor avea locul lor bine stabilit, în activitatea zilnică. În perioada de practică ce urmează după cursul de bază, vei extinde practicarea de la distanță, în echipa colegilor de curs. Pe parcursul acestor zile de lucru individual și în echipă este necesar să-ți verifici gradul de pregătire al stării energetice, împreună cu SEBA, instructorul tău, în programele lunare de Practică Heart Healing by SEBA. Programul de practică online, are durata de două ore, taxa de participare fiind inclusă în taxa cursului de bază. După absolvirea testului de validare, intri în posesia diplomei de absolvire, fiind acceptat(ă) la modulul următor al cursurilor Heart Healing by SEBA.
Acest curs este susținut de Seba Sebastian Radu, terapeut și instructor certificat Theta Healing® ADN Base, DNA Advanced, Dig Deeper, Manifesting and Abundance, Intuitive Anatomy, World Relations, Disease and Disorder, hipnoterapeut – Regresii în Vieți Anterioare, practician certificat Theta Healing® Hormone Symphony, Rhythm to a Perfect Weight, Quantum Touch®LEVEL I, formator și consilier pentru dezvoltare personală acreditat ANC, creator al cursului Heart Healing by Seba.

Programul cursului de bază Heart Healing by SEBA:

• Sambata 21 mai 2022– 9:30-16:30; Curs ziua 1; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Duminica 22 mai 2022- 9:30-16:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
Acest curs se va desfășura online prin platforma zoom.
Acesta este linkul pentru a vă descărca aplicația zoom: https://zoom.us/download
Informații suplimentare la telefon 0722391456, 0766994685 sau e mail: sebahealing1@gmail.com
Înscrie-te acum la Cursul de Bază Heart Healing by SEBA completând formularul de înscriere: https://bit.ly/ficihh
Investiția pentru Cursul de Bază Heart Healing by SEBA® este de 3.000 lei (666 EUR). Early bird discount: 30%!
Pentru a beneficia de prețul promoțional de 2100 lei (466 EUR), va trebui să achiți un avans minim de 1000 lei(222 eur), până LA DATA DE 21.03.2022, într-unul dintre conturile SEBA HEALING:
– RO44RZBR0000060020464467 deschis la Raiffeisen Bank,
– RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR
Poți efectua plata și online, cu cardul, utilizând unul dintre următoarele linkuri de plată:
– pentru plata în lei https://mpy.ro/8nxrv2er
– pentru plata în eur https://mpy.ro/8nxrv4er
Plata se poate efectua și prin cardul Revolut pe numărul de telefon: 0766994685
Participanții la Cursul de Bază Heart Healing by SEBA primesc prin e-mail:
– Manualul cursului.
– Program de meditații ghidate

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s