Curs ThetaHealing® Avansat – Online, 6 – 9 iunie 2022

💙 Vă invit să consolidăm tehnica ThetaHealing participând la cursul ThetaHealing Avansat, care se desfășoară în perioada 6 – 9 iunie 2022!

https://fb.me/e/2iIPLTb0i

Cursul ThetaHealing Avansat este o extindere a cursului de bază în care se vor aprofunda vindecările din Al Șaptelea Plan al Existenței.

Vom învăta mai multe detalii despre toate Planurile, pentru a elimina afirmațiile și angajamentele făcute în alte Planuri, care nu ne mai servesc, și vom învăța să vindecăm sufletele zdrobite.

Vom descoperi Sentimente pe care probabil nu le-am mai trăit înainte.

Vom elibera spațiul din mintea noastră, umplut inutil cu gânduri negative, cum sunt mânia, răzbunarea, resentimentele, regretele, ura, agresiunea, gelozia, invidia și amărăciunea.

Astfel vom putea utiliza mai multă energie, pentru a reuși vindecări mai rapide, pentru a progresa ca specie și pentru a ne conecta la Divinitate.

Ce veți obține imediat, pe durata cursului și după:

Veți înțelege mai profund Cele Șapte Planuri Ale Existenței care ne înconjoară.

Descoperiți cum să vindecați sufletul rănit, sufletul zdrobit, copilul din pântec.

Învățați cum să curățați eventuale vechi jurăminte, resentimente, regrete sau respingeri ale oamenilor din jurul vostru, care vă țin blocați în parcursul vostru evolutiv.

Veți învăța cum să eliberați emoții, sentimente, amprente fantomatice ale tuturor lucrurilor care s-au petrecut în jurul sau interiorul materiei anorganice, obiectelor, locuințelor, terenurilor.

Învățați cum să purificați locuința în care stați.

Învățați cum să va recuperați fragmentele de suflet pierdute pe parcursul vieții și cum să înapoiați fragmentele de suflet rămase la voi și care nu vă aparțin.

Învățați cum să realizați divorțul energetic față de relațiile trecute.

Învățați cum să vă conectați la strămosi și să puteți comunica cu ei fără nici o teamă. Învățați să eliberați traume și amintiri de la eventuale operații chirurgicale, accidente, abuzuri petrecute de-a lungul vieții.

Veți fi mult mai pregătiți să aplicați în viața voastră de zi cu zi tehnicile ThetaHealing® sau să deveniți autentici terapeuți și practicanți de ThetaHealing®, adevărați ThetaHealeri.

Cum se lucrează pe durata cursului:

Instructorul va încărca, după obținerea acordului verbal, cursanții, cu peste 200 de sentimente, convingeri și programe benefice, din perspectiva Atoatecreatorului. Veți simți sentimentele pozitive, din perspectiva Creatorului, benefice vouă, pe care vi le va încărca instructorul pe parcursul cursului și care vor produce o profundă vindecare a corpului vostru fizic și subtil.

Veți asista la ședințe de scoatere la lumină a convingerilor ascunse, realizate cu și pe colegii voștrii și veți experimenta acest exercițiu sub monitorizarea instructorului.

Durata cursului este de 4 zile.

Programul cursului Avansat ThetaHealing®:
• Luni 6 iunie 2022 – 17:30-21:30; Curs ziua 1: 18:30-21:30;
• Marți 7 iunie 2022 17:30-21:30; Curs ziua 2;
• Miercuri 8 iunie 2022 –17:30-21:30; Curs ziua 3;
• Joi 9 iunie 2022 –17:30-21:30; Curs ziua 4

Participanții la cursul ThetaHealing® ADN Advanced primesc:
-Cartea Metoda Avansată de Terapie Teta, scrisă de Vianna Stibal.
-Manualul cursului în limba română, prin email.
-Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge. Certificatul se emite după absolvirea cursului și se transmite online.
-Cartea, manualul și diploma în varianta tipărită, se pot expedia prin curier, cu suportarea taxelor de expediere de către destinatar.
-Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician al tehnicii ThetaHealing® ADN Advanced

Instructorul cursului este Seba Radu, terapeut și instructor certificat ThetaHealing® ADN Base, ADN Advanced, Dig Deeper, You and the Creator, Manifesting and Abundance, Intuitive Anatomy, World Relations, Diseases and Disorders, hipnoterapeut – Regresii în Vieți Anterioare, practician certificat ThetaHealing® Hormone Symphony, Rhytm to a Perfect Weight, Quantum Touch®LEVEL I, formator si consilier dezvoltare personala acreditat ANC, creator al cursului Heart Healing by Seba.

Cum te înscrii la Cursul Avansat ThetaHealing®: Intră acum pe formularul de înscriere http://bit.ly/ficthbvt și completează toate datele din formular.

Informații suplimentare la telefon 0722391456.

Vă invit cu mult drag! 💙

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s