Testimonial despre cursul ThetaHealing Dig Deeper, 25-26 iunie 2022

Natalia M., îți mulțumim pentru feedback și pentru descrierea minunată a tehnicii ThetaHealing!

„Zilele aceastea am repetat cursul Dig deeper. M-a ajutat să aprofundez această practică. Mi s-a confirmat că sunt pe drumul meu atunci când am reușit într-un interval scurt să înlocuiesc câteva convingeri care mă țineau la distanță de adevăr, practic nu vedeam adevarul pentru că nu mă vedeam cu mine. Am rezolvat o durere pe care am purtat-o în mine de peste 26 de ani (iubirea mamei/abandonul familiei). De când practic terapia theta mă simt un om benefic oriunde mă pune viața sunt o binecuvântare sau un moment de trezire pentru cei din jur. Prin exersarea acestei tehnici mi-am mărit și aprofundat capacitatea de conștientizare, de vizualizare atât pe plan fizic cât și în astral. Mi s-a îmbunătățit vederea fizic, sunt mai rezistentă, prin terapia theta imi iau energia din univers și mă eliberez de energii negative. Atunci când intru in panica sau șoc stiu ca Dumnezeu este cu mine și mă ajută să trec mai usor si mai repede peste etapa vieții mele. Sunt recunoscătoare pentru acest drum, pentru că am descoperit această tehnică. Simt ca aceasta tehnica de conectare cu Dumnezeu este peste orice tehnica de rugăciune. 🙏

Ne bucurăm că ai descoperit acest drum, alături de noi! Mult succes în continuare la următorul curs la care vei participa, ThetaHealing Tu șiCreatorul! Te așteptăm cu mult drag.

Iubire și recunoștință. 💗💗💗

Acest articol a fost publicat în Testimoniale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu