Heart Healing by SEBA, Curs Inițiere – Online, 22 – 23 octombrie 2022

Cursul și practicarea meditațiilor ghidate cuprinse în acest curs îți vor aduce iubire și pace interioară. Vei primi un bogat suport de curs, însoțit de un program de meditații ghidate, în format audio, pentru a lucra cu tine individual și participarea gratuită la toate sesiunile de practică online si workshop-urile online Heart Healing by Seba, care au loc de două ori pe lună.

Heart Healing by Seba, este un curs creat de Sebastian Radu pentru tot Ceea Ce reprezintă, pe drumul către aflarea a Ceea Ce Suntem.

Pe parcursul acestui curs, Seba îți va împărtăși cu multă bucurie și multă recunoștință, cunoașterea și experiența obținută în decursul vieții sale, experiență trecută prin mari provocări. Ajuns la vârsta senectuții, el trăiește în prezent, o perioadă magică.

Parcurgând acest curs de inițiere, împreună cu Seba, vei învăța să te accepți și să te iubești necondiționat, să te bucuri din plin de momentele din viața ta, în aceasta lume minunată, plină de miracole.

Acest dar oferit către ființele din jur, sintetizat sub forma cursului, este un îndrumar pentru toți cei care își doresc să practice tehnici pentru a-și simți spiritul liber și să poată, la rândul lor să îi îndrume pe toți cei ce vor să-și simtă libertatea în spirit.

După ce a parcurs topuri de volume despre diverse filozofii, religii și doctrine, mai mult sau mai puțin ezoterice, s-a îndreptat în mod natural, către acele tehnici spirituale libere de orice dogme, care au rezonat cu libertatea spiritului, aflată în sufletul său.

Vrei să descoperi Ceea Ce Ești? Vrei să oprești suferința? Vrei activități și exerciții practice de viață, pentru că te-ai săturat de teorie? Vrei să răspunzi minții la numeroasele provocări ale vieții, rămase încă fără răspuns?

https://fb.me/e/3NXoYjkm7

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu