Heart Healing by SEBA, Curs Inițiere – Online, 7 – 8 ianuarie 2023

La Mulți Ani! 💖

Începe anul cu un cadou pentru sufletul tău, cursul de Inițiere în Heart Healing by Seba!

De ce să urmezi acest curs:

✅Vei obține relaxarea și redescoperirea Centrului – ceea ce înseamnă că o să poți simți energia din trupul tău.

✅Vei învăța să poți direcționa toate energiile trupului, fără a le reprima.

✅Începi să dai o direcție energiei vieții existente în trupul tău. Devii mai conștient(ă), de această energie și mult mai centrat(ă). Energia trupului este limitată, pentru că ea, acum, în majoritate, este energie telurică, pe care tu o primești prin alimentarea sistemului digestiv cu hrană și prin energia care o simți și primești de la cei din jur. Și totuși mai există și alte energii, de care foarte puțin ești conștient(ă), deși uneori le simți. Este vorba de energia pământului primită prin tălpi și marea energie a soarelui și universului pe care o primești prin creștetul capului. Toate aceste energii, se stochează apoi în fiecare celulă a trupului tău fizic. Când dai o direcție acestor energii din trupul fizic, în interiorul tău apare un centru. Direcția formează centrul și centrul oferă sens direcției. Condiționare reciprocă. Simțind-o, controlând singur(ă), energia ta din interior și centrând această energie în inima ta, vei începe să simți în mod diferit energiile celor din jur. Și, în acel moment, îți vei da seama că în jurul tău se află și o energie mult mai mare decât cea din interior sau cea a celor din jur, este energia marelui univers.

✅Vei descoperi ceva uimitor, cum centrul din interiorul corpului tău, este conectat la această mare energie a universului.

✅Și vei mai descoperi că energia ta eterico-fizică, emoțională și mentală, interacționează cu această mare energie a universului în care sunt prezente toate energiile din jurul tău. Când vei conștientiza că ființa ta este conectată permanent la Tot Ceea Ce Există în jurul tău, când conștientizezi că tu ești un câmp de energie care plutești pe o mare de energie atrasă de micul „lac energetic” din tine, devii un individ liber, o ființă unitară, ce se simte bine oriunde în acest univers, pentru că această mare energie se află pretutindeni. Potențial, tu te poți conecta cu această energie de oriunde din univers. Este suficient doar să acționezi, fără să mai reacționezi, fără să mai răspunzi acelor mici energii pe care le simți în persoanele de lângă tine cu care te confrunți acum, în mod inconștient și care te țin blocat(ă), pe loc.

✅Centrului tău de energie i se mai spune în limba sanscrită și Anahata Chakra (Chakra Inimii) și se află în centrul corpului tău subtil, ce corespunde cu zona pieptului din trupul fizic. Este, practic, un vortex, un câmp dinamic. Aici, în corpul tău subtil din zona pieptului, ești conectat(ă) cu cea mai subtilă energie din întreg universul.

✅Aici, simți că trăiești în prezent, pentru că inima nu poate pulsa în trecut și nici în viitor, iar plămânii, la fel, nu pot respira în trecut sau în viitor. Inima și plămânii, trăiesc mereu doar clipa prezentă.

✅Exercițiile și tehnicile de meditație pe care le vei experimenta la acest curs, printre care: „Automasajul”, „Eliberarea emoțională a corpului fizic”, „Echilibrarea celor cinci elemente”, „Zâmbetul interior”, Sunetul ficatului”, „Sunetul inimii” și multe altele, sunt elementele de pornire către fascinanta lume spirituală. La finalul cursului introductiv, vei testa energetic, partea subconștientă a minții, pentru a afla în ce tipologie a vieții se încadrează starea ta energetică.

✅Vei primi un bogat suport de curs, însoțit de un program de meditații ghidate, în format audio, pentru a lucra cu tine individual, timp de minim 63 de zile consecutive.

Acest curs este susținut de Seba Sebastian Radu, terapeut și instructor certificat ThetaHealing® DNA Base (ADN Bază), DNA Advanced (ADN Avansat), Dig Deeper (Săpare Adâncă), Manifesting and Abundance (Manifestare si Abundență), Intuitive Anatomy (Anatomie Intuitivă), World Relations (Relații cu lumea), Diseases and Disorders (Boli si afecțiuni), You and the Creator (Tu si Creatorul), hipnoterapeut – Regresii în Vieți Anterioare, practician certificat ThetaHealing® Hormone Symphony, Rhythm to a Perfect Weight, DNA3, Quantum Touch®LEVEL I, formator și consilier pentru dezvoltare personală acreditat ANC, creator al cursului Heart Healing by Seba.

Programul cursului:

• Sâmbătă 7 Ianuarie 2023-9:30-16:30; Curs ziua 1; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

• Duminică 8 Ianuarie 2023-9:30-16:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

Acest curs se va desfășura online prin platforma zoom.

Înscrie-te acum la Cursul Inițiere în Heart Healing by SEBA completând formularul de înscriere:

https://bit.ly/ficihh

BENEFICII:

• Dezvoltarea personală și spirituală

• Optimizarea nivelului de înțelegere și acceptare a experiențelor umane

• Îmbunătățirea calității relațiilor interpersonale

• Participanții la cursul Inițiere în Heart Healing by SEBA primesc prin e-mail:

– Manualul cursului.

– Un bogat program de meditații ghidate (27).

Pe canalul nostru de Youtube, poți viziona interviurile susținute de instructorul cursului, Seba Radu:
https://www.youtube.com/HeartHealingbySeba

Datele următoarelor cursuri le găsești aici:
https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/

Dacă dorești o sesiune individuala de terapie cu Seba, te rog să completezi acest formular: http://bit.ly/3epxllH

Dacă ai intrebări, trimite un e-mail la adresa sebahealing1@gmail.com sau sună la numărul de telefon 0722391456.

Te invit cu mult drag! 💖

https://fb.me/e/2bMuRIGwF

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s