De ce este necesară regresia într-o viață anterioară?

Se știe că în regresie, te poți conecta prin partea subconștientă a minții, la câmpul energetic din jur, în care sunt înregistrate toate gândurile și emoțiile din viețile anterioare, de la apariția primului om modern anatomic și până în prezent. Astfel, se pot explora și identifica unele traume profunde, din acele vremuri, cu efecte reale în viața prezentă. Hipnoza, asociată cu regresia, dă posibilitatea oamenilor să-și descopere modele reale într-o lume paralelă cu trăirile din starea întrupată. Așa se poate explica și conștientiza prezentul continuu pe care-l trăiește sufletul, dincolo de iluzia vieții prezente. Acest demers, duce la conștientizarea că viața este una singură, ce vine din infinit și merge către infinit. De la viaţa apărută în apă şi până la om, a fost parcursă o cale lungă, începând cu planul mineral, al plantelor, animalelor și până la ființa de lumină întrupată în omul modern anatomic. Toate provocările prin care trece o ființă vie, în numeroasele întrupări, inclusiv cele din viața prezentă, sunt doar experiențe în această viață continuă. Regresia, aduce o profundă înțelegere a continuității vieții, la infinit, în acest univers al timpului și spațiului. Putem spune că viața vine de la minus infinit și se îndreaptă către plus infinit. Trecerea prin zero reprezintă așa zisa iluminare în care viața ta este perfect echilibrată.

Dorești să afli mai multe informații despre regresia în vieți anterioare?
Înscrie-te acum la Cursul Avansat Heart Healing by SEBA, Modulul 3 Terapia Heart Healing prin regresia în vieți anterioare, completând formularul de înscriere:
https://bit.ly/ficihh

Pe canalul nostru de Youtube, poți viziona interviurile susținute de instructorul cursului, Seba Radu:
https://www.youtube.com/HeartHealingbySeba

Datele următoarelor cursuri le găsești aici:
https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/

Dacă dorești o sesiune individuală de terapie cu Seba, te rog să completezi acest formular: http://bit.ly/3epxllH

Dacă ai întrebări, trimite un e-mail la adresa sebahealing1@gmail.com sau sună la numărul de telefon 0722391456.

Te invit cu mult drag! 💖
https://fb.me/e/15n0IisCc
Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu