Curs ThetaHealing Tu și Creatorul, 1-2 aprilie 2023

Ți-ar plăcea să ai ori de câte ori lucrezi cu tehnica ThetaHealing acea conectare cu Creatorul, cu cea mai înaltă formă de Inteligență și de Iubire?

Cursul ThetaHealing Tu și Creatorul, te învață cum poți asculta intuitiv nevoia adusă la suprafață de fiecare blocaj pe care lucrezi.

Înveți cum poți identifica foarte clar când se mențin convingeri/ tipare din supraviețuire, când sunt blocaje venite de la strămoși, când este vocea Ego-ului cea care aduce motivația, ce lecții învață Sinele Superior și care este perspectiva celei mai Înalte forme de Iubire.

Fiecare mesaj pe care mintea noastră îl primește are rolul său în creștere și evoluție. Da, uneori este provocator să percepem cum fiecare gând este conectat cu alt gând și cum acestea alunecă precum un Curent subteran ce perturbă liniștea și pacea interioară. În acest curs primești o metodă uimitor de eficientă pentru a aduce claritate și a identifica de unde a pornit situația pentru care îti dorești rezolvare.

Primești exerciții și instrumente uimitoare în lucrul cu tine însuti și cu ceilalți: Iertare, Resetarea minții, Citirea Timpului Divin și multe altele.

Ce te ajută să primești mesaje clare? Ce te împiedică să păstrezi conectarea cu Divinitatea?

Cel mai nou dintre cursurile ThetaHealing, aduce o perspectivă magică, simplă și eficientă în lucrul cu tehnica ThetaHealing!

Cerința minimă pentru a putea participa la acest curs: Cursul ThetaHealing Avansat.

Durata cursului – 2 zile.

Programul cursului ThetaHealing® Tu și Creatorul:
• Sâmbătă 1 aprilie 2023, 9:30- 16:30; Curs ziua 1; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Duminică 2 aprilie 2023 – 9:30- 16:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

Participanții la cursul ThetaHealing® Tu și Creatorul primesc:
-Manualul cursului în limba română, prin email.
-Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge. Certificatul se emite după absolvirea cursului și se transmite online.
-Manualul și diploma în varianta tipărită, se pot expedia prin curier, cu suportarea taxelor de expediere de către destinatar.
-Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician ThetaHealing® Tu și Creatorul
● posibilitatea de înscriere la cursul de instructor ThetaHealing.

Instructorul cursului este Seba Radu, terapeut și instructor certificat ThetaHealing® DNA Base, DNA Advanced, Dig Deeper, You and the Creator, Manifesting and Abundance, Intuitive Anatomy, World Relations, Diseases and Disorders, hipnoterapeut – Regresii în Vieți Anterioare, practician certificat ThetaHealing® Hormone Symphony, Rhythm to a Perfect Weight, Quantum Touch®LEVEL I, formator și consilier dezvoltare personala acreditat ANC, creator al cursului Heart Healing by Seba.

Dacă ai făcut acest curs cu un alt instructor și dorești să-l repeți, taxa de participare este de 500 de lei.
Dacă ai făcut acest curs cu instructorul Seba Radu și dorești să-l repeți, participarea este gratuită.

Pentru orice detalii suplimentare referitoare la acest curs, ne poți contacta la tel. 0722391456, 0766994685 sau la adresa de email sebahealing1@gmail.com.
https://fb.me/e/1AH8bKdb0

Înscrie-te acum! http://bit.ly/ficthbvt

Evoluează alături de noi!

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s