Anatomia Intuitivă

Anatomia Intuitivă a fost concepută de către Vianna Stibal, creatoarea tehnicii ThetaHealing, pentru a-i asista pe oameni în dezvoltarea capacităților de a vedea în interiorul corpului, ca ajutor pentru această tehnică.

Așa cum prezintă și Seba în cadrul interviului, pe care vă invităm să-l urmăriți, la baza fiecărei celule a corpului nostru există aceea informație a întregului Univers. Noi deținem cheile sănătății și vitalității corpurilor noastre.

Cursul de Anatomie Intuitivă este o călătorie de 15 zile, care conduce intuitiv cursanții prin corpul fizic, permițându-le să întâlnească subtil și să descopere în profunzime sistemele și organele fizice ale corpului uman. În fiecare zi, studiem un nou sistem al trupului nostru, dintr-o nouă perspectivă fizic-anatomică și îl corelăm și revizuim pană la cea mai profundă esență emoțională și spirituală a câmpului subtil al celulei.

Seba Radu despre cursul ThetaHealing Anatomie Intuitivă, invitat la emisiunea CONEXIUNI cu Neli Buzatu:

Acest articol a fost publicat în Instructori și Terapeuți, Thetahealing Anatomie Intuitiva și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s