Termeni și Condiții Bio Vivo Terapii

Condiții generale:

Site-ul (pagina de web) Bio Vivo Terapii este proprietatea firmei Seba Healing S.R.L. Accesarea și cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe acest site, implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în continuare.

În acest site, se găsesc multe informații cu privire la terapia energetică și vindecarea energetică prin credința în Dumnezeu. Deși va împărtășim cu multă iubire aceste informații, nu acceptăm nicio responsabilitate pentru eventualele nemulțumiri care pot apărea din utilizarea lor. Responsabilitatea este a dumneavoastră, o responsabilitate pe care v-o asumați când va dați seama că aveți puterea să vă schimbați viața proprie, dar și viețile altora.

Remediile, abordările și tehnicile descrise aici nu sunt concepute să înlocuiască îngrijirea sau tratamentul medical profesional. Nu ar trebui să tratați o afecțiune medicală gravă înainte de consultarea personalului medical calificat. Toate informațiile din acest web au doar scop educațional! Niciuna din aceste informații nu poate fi folosită pentru diagnostic, prescrieri medicale și nici nu pot înlocui sfatul și tratamentul prescris de medic.

Schimbarea termenilor și condițiilor:

Administratorul site-ului își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări, completări privind termenii,  condițiile și prețul produselor, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment.

Drepturi de autor:

Textele, fotografiile, datele și informațiile sunt proprietatea Seba Healing S.R.L. iar folosirea lor fără acord se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare. De asemenea toate tehnicile și procesele de ThetaHealing  sau de Quantum Touch, prezentate în acest site, sunt marcă înregistrată și sunt protejate prin copyright. Nicio parte din textele cu referință la aceste tehnici nu pot fi reproduse sau practicate fără a deține, în prealabil, un certificat eliberat de persoanele sau instituțiile autorizate de către deținătorii de licență.

Comenzi:

Comenzile se primesc online, prin formularul din pagina repectiva sau prin adresa de e-mail și prin telefonul indicat la pagina de contacte. Comenzile prin e-mail, pentru a fi luate în considerație, vor trebui să conțină: denumirea exactă a serviciului și/sau produsul, numele, prenumele și telefonul de contact al cumpărătorului.

Livrarea serviciilor și/sau a produselor:

Livrarea serviciilor și/sau a produselor se va realiza numai după confirmarea prin e-mail și în condițiile specificate în adresa de confirmare. Confirmările se vor transmite, în ordinea primită, în termen de maxim 5 zile de la primire, pe adresa de  e-mail specificată în comandă.

Prețurile 

Toate prețurile pentru furnizare în România sunt exprimate în lei(ron) și includ T.V.A. Toate prețurile pentru furnizare în exteriorul României sunt exprimate în euro și nu includ T.V.A.

Promoții:

Toate promoțiile se desfășoară în limita termenului alocat. S.C. Seba Healing SRL își stabilește singură promoțiile și le afișează pe blog-ul Bio Vivo Terapii sau pe site-ul http://www.hearthealing.ro. La expirarea termenului promoția poate fi întreruptă fără nici un fel de notificare prealabilă.

Discount-uri:

Clienții înregistrați în baza de date a site-ului beneficiază de discounturi în funcție de promoțiile speciale anunțate și aflate în curs la data comenzii. Pragurile valorice și discounturile oferite sunt stabilite de către Seba Healing S.R.L. care își rezervă dreptul de a le modifică oricând.

Plățile:

Plățile se fac anticipat, cash sau prin contul bancar precizat în adresa de confirmare.

Renunțarea la produsele și serviciile plătite:

Clientul are dreptul să notifice în scris Seba Healing S.R.L., prin e-mail, că renunță la produsul și/sau serviciul plătit, cu 3 zile lucrătoare înainte de termenul programat pentru furnizare. Răspunsul de confirmare a primirii notificării va fi transmis clientului, prin e-mail, în 24-48 de ore de la primirea acesteia. În termen de max. 30 de zile de la data transmiterii confirmării,  se va soluționa notificarea, prin programarea altui produs, respectiv la altă dată, a serviciului pentru care s-a făcut plata, prin programarea la alt serviciu sau prin returnarea sumei încasate, din care se vor scade eventualele speze bancare.

Securitatea cumpărătorului

Datele personale pe care cumpărătorul le completează în formularele pentru comandă, se folosesc în conformitate cu politica de confidențialitate declarată pe această pagină de web. Produsele și serviciile comercializate, dețin certificate de atestare, în acord cu prevederile din Comunitatea Europeană. Firma noastră deține toate autorizațiile necesare pentru activitatea pe care o desfășoară.

În cazul în care cumpărătorul consideră că au fost încălcate de către vânzător prevederile din prezentul document, se poate adresa la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor din juristictia în care vânzătorul își desfășoară activitatea, după cum urmează:

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Ilfov

Adresa: București, str. Transilvaniei nr.2, sector 1, cod 010798

Tel: 004021 315 03 55  Fax 004021 315 03 28

E-mail: reclamații.ilfov@opc.ro

Politica de confidențialitate

Prezenta politică de confidențialitate stabilește modul de utilizare a datelor dvs și vă protejează orice informații pe care le dați atunci când utilizați acest website. Ne angajăm să vă asigurăm că intimitatea dumneavoastră este protejată.  Întrucât prin pagina de web vă cerem să furnizați anumite informații prin care puteți fi identificat, atunci când se utilizează acest website, puteți fi siguri că datele dvs vor fi utilizate numai în conformitate cu această declarație de confidențialitate. Administratorul paginii de web poate modifica această politică, din când în când, prin actualizarea acestei pagini. Trebuie să verificați această pagină în mod periodic, pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu orice precizări apar în politica noastră de confidențialitate.

Putem să vă solicităm următoarele informații:  Nume și prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă de livrare, adresă de facturare, codul poștal, precum și alte informații relevante ca: ocupație, studii, vârstă, preferințe.

Ce facem cu informațiile pe care le solicităm 

Avem nevoie de aceste informații pentru a înțelege nevoile dvs. și a vă oferi un serviciu mai bun, pentru a vă putea asigura, prin serviciile de curierat, livrarea produselor la adresa indicată dar și pentru păstrarea unei arhive interne, ce va avea următorul scop:

  • Să putem folosi informațiile pentru a imbunătăti produsele și serviciile noastre.
  • Să vă putem trimite periodic email-uri promoționale despre produsele noi, oferte speciale sau alte informații pe care credem că le puteți găsi interesante.
  • Din când în când, am putea folosi, de asemenea, informațiile pentru a vă contacta în scopuri de cercetare de piață. Contactarea dvs se poate realiza prin e-mail, telefon sau fax.
  • Putem folosi informațiile și pentru a personaliza site-ul nostru în funcție de interesele dumneavoastră.

Securitatea informațiilor primite de la dvs 

Ne-am angajat pentru a vă asigura că informațiile dvs. sunt în deplină siguranță. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea, către terți, ne-am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate, pentru a proteja și securiza toate informațiile pe care le colectăm online.

Link-uri către alte site-uri 

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri de interes. Cu toate acestea, odată ce ați folosit aceste link-uri, pentru a părăsi site-ul nostru, trebuie să rețineți că nu avem nici un control asupra celuilalt site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce se vizitează aceste site-uri și astfel de site-uri nu sunt guvernate de această declarație de confidențialitate. Ar trebui să manifestați prudență și  să verificați cu atenție declarația de confidențialitate a site-ului în cauză.

Controlul informațiilor personale 

Puteți alege să restrictionati colectarea sau utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în următoarele moduri:

  • Ori de câte ori vi se cere să completați un formular pe site-ul nostru, pentru a vă crea un cont, dacă a fost bifata caseta care indică faptul că doriți ca informațiile să fie folosite în scopul de a primi newsletter, înseamnă că sunteți de acord și cu utilizarea datelor dvs pentru marketigul direct. Același efect îl are și înscrierea adresei dvs de e-mail în caseta pentru abonare la newsletter.
  • Dacă ați fost de acord în prealabil pentru a folosi datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct, vă puteți răzgandi în orice moment, prin a scrie un email la adresa: sebahealing1@gmail.com, și noi ne vom conforma.
  • Noi nu vom distribui informațiile dvs. personale unor terțe părti decât dacă avem permisiunea dvs sau suntem obligați prin legile în vigoare să facem acest lucru.
  • Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite informații promoționale despre terțe părti care credem că vă pot interesa.
  • Puteți solicita detalii cu privire la informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră în conformitate cu Legea privind protecția datelor. O mică taxă va fi plătită. Dacă doriți o copie a informațiilor deținute vă rugăm să scrieți la sebahealing1@gmail.com.
  • Dacă credeți că orice informații pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să scrieți la adresa de e-mail sebahealing1@gmail.com. Vom corecta cu promptitudine orice informație dovedită a fi incorectă.

 S.C. Seba Healing S.R.L.

Acest articol a fost publicat în Acasa. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s