Tabăra de spiritualitate, nutriție și trezire la viață

Simțiți nevoia să descoperiți care sunt cauzele adevărate ale nefericirii, ale confuziei, ale nesiguranței vieții de zi cu zi ? Pentru asta ne-am gândit să ne redescoperim plecănd de la „firul ierbii”, de la relația corp/minte, de la unitatea organică care trebuie gasită de fiecare în el și prin el. Este nevoie ca fiecare să descoperim normalitatea, să vedem falsul că fals, să realizăm că nefericirea este o stare indusă, educată, un fenomen social, politic, economic și religios.
Tabăra de spiritualitate, nutriție și trezire la viață”, organizată de către Bio Vivo Terapii, își propune să ne redescoperim împreună. Întâlnirea se va desfăsura într-o locație de vis, recunoscută ca una cu cele mai mari puteri energetice din lume, în zona munților Bucegi. Vom aborda o discuție eliberată de etichete și definiții, o discuție empatică, în care Divinitatea să fie o prezență. Vom înțelege mai bine ce este ThetaHealing® și cum poate fi aplicat în viața de zi cu zi, devenind o stare de viață. Vom experimenta impreună câteva căi generale de relaxare, de relaționare cu corpul, cu unitatea. Asta inseamnă că va fi prezentă la această întâlnire și nutriția sănătoasă, în care ne vom delecta cu minunatele specialităti vegane și raw vegane pregătite de specialiștii Bio Vivo. Un weekend pentru ființa noastră divină, în care vom petrece impreună trei zile minunate de relaxare fizică, psihică și spirituală.
Omul este parte a naturii, iar sănătatea sa se manifestă atunci când rezonează cu natura, când se află în natură în largul său.
Omul nu este o mașinărie, este o unitate organică ce trebuie înțeleasă și tratată în ansamblul ei, nu doar atunci când o parte se află în suferință. Tratând partea nu vom face decât să mutăm boala în altă parte, de fapt s-o intărim.
Trupul vrea, așteaptă, să comunice cu noi, dar noi nu dorim aceasta, noi dorim să ne folosim de trup, să uzăm și să abuzăm de el și niciodată să-i mulțumim.
Corpul ne va servi, în ciuda ingratitudinii noastre, cât poate mai bine și o va face cu o inteligență superioară nouă.
Înțelepciunea corpului este inimaginabilă, întrece orice alchimie. Astfel, transformă alimente, de multe ori inadecvate, în sânge, carne și oase, iar despre performanțele cunoscute și mai ales necunoscute ale trupului am putea discuta la nesfârșit.
Important rămane faptul de a putea comunica cu trupul nostru. Acum suntem în situația bizară(?!) de a lupta cu el, acum regula este conflictul, nu armonia comunicării.
Corpul este darul Divinitătii, al Existenței iar a lupta cu el, a nu-l respecta, este adevărata blasfemie, care se întoarce împotriva noastră.
Corpul este templul în al cărui altar se află spiritul. A-l respecta este o elementară dovadă de recunoștință.
Când vom invăta să comunicăm cu propriul corp, atunci vom descoperi miracolul…
Iată câteva dintre subiectele ce le vom aborda împreună:
– fizic – contactul cu prietenul tău, trupul; cum apar bolile; mesajul afecțiunilor fizice și modurile de viață; metabolismul bazal și dietele; armonia trup/suflet.
– emoțional – cum renunțăm la furii, frustrări, regrete, resentimente, depresii, blocaje în exprimarea emoțiilor, frici, temeri, nesiguranțe
– mental – conexiunea trup/minte și unitatea lor; cum utilizăm mentalul; de ce preferăm nefericirea; sinceritatea mentalului; gândurile și legea rezonanței
– spiritual – centru și periferie; ascultă-ți intuiția; simfonia bucuriei; fii conștient de extaz; reconectarea la fluxul iubirii; convorbiri cu sinele tău
– relațional – relații de cuplu disfuncționale; dependența de celălalt; frica de a rămane singur; despărtirile și separările energetice; recuperarea fragmentelor de suflet.
– financiar – capacitatea de a susține un flux financiar; eliberarea de pierderi/eșecuri ; manifestarea și atragerea abundenței; jobul și viața de familie.
– educațional – ștafeta otrăvită a educației; copiii noștri nu sunt copiii noștri; cum educăm copiii curcubeu.
Indiferent de problemele cu care te confrunți, cele 3 zile de relaxare și trezire la viață îți vor deschide calea spre rezolvare. Vei înțelege și învăța cum orice problemă își găsește rezolvarea prin reprogramarea percepțiilor care îți creează în acest moment realitatea și prin armonizarea aspectelor defazate ale acestor percepții. Odată dizolvate cauzele, echilibrarea ființei tale în iubire și lumină va crea potențialități de manifestare a abundenței pe toate planurile vieții tale.

În cele 3 zile de tabără vei invăța despre :
• Omul ca entitate energetică – ce inseamnă noțiunile de: suflet, spirit, duh, aură, corp fizic; cum interferează aceste corpuri unele cu altele și ce efecte generează în viața de zi cu zi; cum ne afectează dezechilibrele energetice: sănătatea, vitalitatea, relațiile sau fluxul financiar;
• Care sunt puterile de creație ale omului – cum să alungi nefericirea; cum să trăiesti o viață minunată prin curățarea din câmpul tău energetic a oricăror dezechilibre care pot să te blocheze; cum să îți menții starea de armonie și echilibru în viață;
• Manifestarea abundenței în viața ta – cunoașterea Legii Iubirii și a Legii Rezonanței care stau la bază vieții și conștientizarea acelor aspecte din viața ta care care atrag evenimentele neplăcute.
• 3 zile de relaxare, odihnă și repaus într-o locație de 4**** la poalele munților Bucegi (vila Casa Galbena, Sinaia).
• Sesiuni de eliberări emoționale, explorări interioare și procese de conștientizare
• Spectacol de dans, plimbări, networking.

Cursurile sunt susținute de Sebastian Radu, practician terapeut si instructor certificat Theta Healing® ADN BASE, Theta Healing® ADN ADVANCED, Theta Healing® Manifesting and Abundance si practician terapeut certificat Theta Healing® DIG DEEPER si Quantum Touch®LEVEL I si Călin Radu, practician certificat Theta Healing® ADN BASE.

Spectacolul de dans este coordonat de  către Alessia, consilierul nostru artistic.

Costul taberei este de:
-380 lei, Varianta fără cazare și include: întregul program de instruire (3 zile), toate mesele incluse (varianta vegană și raw vegană)
-480 lei, Varianta cu cazare în cameră dublă și include întregul program de instruire (3 zile), toate mesele incluse (varianta vegană și raw vegană), 2 nopți cazare în cameră dublă
-580 lei Varianta cu cazare în cameră single și include întregul program de instruire (3 zile), toate mesele incluse (varianta vegană și raw vegană), 2 nopți cazare în cameră single
Toate mesele incluse înseamnă: vineri – cină, sambătă – mic dejun, prânz, cină, duminică: mic dejun, prânz.
Suma se plăteste 50% în avans pană la data de 13 septembrie 2016 iar restul pană la data de 16 septembrie 2016. În cazul anulării rezervării, avansul achitat se returnează doar dacă găsim înlocuitor.
Rezervările se fac prin completarea formularului de înscriere sau prin trimiterea unui email la thetahealinginstructor@gmail.com.
Termenul de înscriere este pană la data de 13.09.2016, după această dată se mai pot face înscrieri doar în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii sunati la 0766994685.

Cu drag,

Seba

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tabăra de spiritualitate, nutriție și trezire la viață

  1. Pingback: Tabăra de spiritualitate, nutriție și trezire la viață | mypassioniscooking

  2. Pingback: Trezire la viață – Incercari

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s