Fericirea Prin Bunătate

Dacă vom acționa cu bunătate, s-ar putea părea că punem fericirea altcuiva înainte de a noastră, dar în practică, nu functionează în acest fel. Fiind buni, invariabil ne simțim bine, ne ridicăm vibrația și ne hrănim spiritual. Toată lumea beneficiază.

În viață primești ceea ce dai. Deci, fi doar politicos și amabil în comportament și la fel se va întoarce la tine. Fiind bun cu tine însuți este la fel de important în a fi bun cu ceilalți. Nu fi aspru cu tine și oferă-ți spațiu pentru greșelile banale în viață. Noi invătăm numai prin comiterea de greșeli. Învață din experientă și mergi mai departe în direcția pozitivă.

Alăturați-vă cu amabilitate în categoria celor buni cu următorul angajament:

Ca o persoană bună, eu sunt iubitor, atent, plin de compasiune, empatic și generos cu toate creaturile lui Dumnezeu, fie ele plante, animale sau oameni. Sunt grijuliu și mă gândesc întotdeauna cu privire la modul în care comportamentul meu îi afectează pe alții. Îmi pasă cum se simt alții, de aceea ofer și iert. Ca o persoană bună, fac fapte bune și îi ajut pe alții, fără gândul vreunei recompense.

Este posibil să ne imaginăm o lume în care toată lumea își arată bunătatea reciproc? Este bunătatea ceva ce putem invăta? Ce putem face pentru a deveni mai buni?

Vă rugăm să dați Share și Reblog pentru a ne ajuta să răspandim acest mod de viață prin care avem acces la fericire prin bunătate. Un cât de Mic act de bunătate poate aduce zâmbetul pe milioane de fețe. Este primul pas către fericire.

Originalul articolului îl găsiti aici:

Acest articol a fost publicat în Ştiinţă şi spiritualitate și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s