Putere versus Forţă, autor David R. Hawkins, M.D., Ph.D.

„Cercetările doctorului Hawkins cu privire la natura conştiinţei au condus la publicarea dizertaţiei sale de doctorat „Analiza cantitativă şi calitativă şi calibrarea nivelelor conştiinţei umane”. Aceasta a constituit baza ştiinţifică de la care a fost scrisă cartea Putere versus Forţă: o anatomie a conştiinţei, devenită ulterior text universitar. Cartea a fost publicată în numeroase ediţii străine şi a figurat în topul primelor zece cărţi cel mai bine vândute în multe ţări, fiind salutată de mulţi lideri mondiali şi laureaţi ai Premiului Nobel, printre care şi Maica Tereza.

<<Imaginaţi-vă ce ar fi dacă aţi avea acces la un răspuns simplu, prin da sau nu, la orice întrebare pe care aţi dori s-o puneţi? Un răspuns adevărat şi demonstrabil. La orice întrebare. Gândiţi-vă la asta.>> din Cuvânt înainte

<<Noi credem că trăim în virtutea unor forţe pe care le controlăm, dar, de fapt, suntem guvernaţi de o putere necunoscută, asupra căreia nu avem nici un control. >> din Prefaţă

“apreciez în mod special prezentarea cu privire la influenţa câmpurilor de atracţie în domeniul afacerilor” Sam Walton (fondatorul Wal-Mart)

“O scriere deosebită….răspândiţi bucurie, iubire şi compasiune prin cărţile domniei voastre. Rezultatul acestora este, după cum o ştiţi, pacea…” Maica Tereza

“Extraordinar! O capodoperă! Fructul muncii de o viaţă!” Sheldon Deal, Preşedintele colegiului Internaţional de Kinesiologie Aplicată

Fie că e vorba de întrebarile care ne frământă pe toți într-un anumit moment al vieții “Oare prietena mea se vede cu vreun alt tip?” (Da/Nu) “Oare copilul spune tot adevărul cu privire la situația sa școlară?” (Da/Nu) sau de chestiuni mai complexe ca: “Oare aceasta este o investiție sigură?” (Da/Nu) sau “Aceasta cariera merită să fie urmată?” (Da/Nu).

Ce-ar fi dacă fiecare dintre noi am avea această posibilitate? S-ar impune imediat implicații uluitoare. Gândiți-vă din nou. Dacă este adevărat, așa cum se spune, că omul a învatat să mintă la numai o oră după ce a învățat să vorbească, atunci un fenomen de genul celui pe care-l aducem în discuție ar constitui geneza celei mai fundamentale schimbări în domeniul cunoașterii umane, de la începuturile societății pâna acum. Transformările pe care le-ar implica – începând de la domeniul comunicării pâna la etică (de la conceptul fundamental al acesteia, pâna la fiecare detaliu al existenței noastre zilnice) – ar fi atât de profunde, încât e dificil chiar să ne imaginăm ce viață ar apărea în noua era a adevărului care ar urma. Lumea pe care o cunoaștem acum ar fi schimbată din temelii, într-un mod ireversibil.

David R. Hawkins, M.D., Ph..D este directorul Institutului pentru Cercetări Spirituale Avansate. Este o autoritate larg recunoscută în domeniul cercetării conștiinței și al spiritualității. Scrie și predă totul dintr-o perspectivă unică, aceea a unui doctor clinician cu experiență, om de știință și mistic. A fost numit cavaler și a primit onoruri și multe titluri prin toată lumea. În Who’s Who in the World sunt detaliate toate activitățile sale. Dr. Hawkins a susținut conferințe și seminarii în universități precum Harvard, Oxford și altele, precum și grupurilor spirituale de la Westminster Abbey și Notre Dame, dar și la mânăstiri catolice, protestante și budiste. Viața sa este devotată evoluției spirituale a omenirii.”

Pentru comenzi, vă rugăm să completați formularul din link-ul de mai jos:

rb.gy/sgih2d

Acest articol a fost publicat în Cărți și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s