Ochiul sinelui, autor David R. Hawkins, M.D., Ph.D.

„Ochiul Sinelui:

  • descrie şi explică stările avansate de conştiinţă, precum şi calea către Iluminare. Include dialoguri cu stundenţi în spiritualitate din lumea întreagă, atât începători, cât şi avansaţi.
  • natura conştiinţei este descrisă în termeni ce recontextualizează şi simplifică procesul spiritual însuşi, realitatea non-lineară a stării iluminate, făcând posibilă înţelegerea ei de către mintea raţională.

Această prezentare a stării de iluminare este unică şi explicită, astfel că iese din clasicele tipare ale expunerilor spirituale tradiţionale, neascunzând nimic din particularităţile procesului de iluminare.

Cititorul cu o minte ştiinţifică va fi mulţumit pentru că, pentru prima dată sunt prezentate şi metodele de verificare a realităţii spirituale, respectându-se modelul obiectiv, replicabil al măsurătorilor bazate pe o evidenţă fiziologică derivată. Puterea intrinsecă a informaţiilor oferite în această senzaţională carte este autosuficientă pentru a eleva conştiinţa cititorului. David R. Hawkins, M.D., Ph..D este directorul Institutului pentru Cercetări Spirituale Avansate. Este o autoritate larg recunoscută în domeniul cercetării conștiinței și al spiritualității. Scrie și predă totul dintr-o perspectivă unică, aceea a unui doctor clinician cu experiență, om de știință și mistic. A fost numit cavaler și a primit onoruri și multe titluri prin toată lumea. În Who’s Who in the World sunt detaliate toate activitățile sale. Dr. Hawkins a susținut conferințe și seminarii în universități precum Harvard, Oxford și altele, precum și grupurilor spirituale de la Westminster Abbey și Notre Dame, dar și la mânăstiri catolice, protestante și budiste. Viața sa este devotată evoluției spirituale a omenirii.”

Pentru comenzi, vă rugăm să completați formularul din link-ul de mai jos:

rb.gy/sgih2d

Acest articol a fost publicat în Cărți și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s