Adevăr versus Falsitate, autor David R. Hawkins, M.D., Ph.D.

„Adevărul, ca şi imaginile de pe Marte, este un fel de carte Rorschach în care oamenii îşi proiectează iluziile şi mentaţiile lor fanteziste. Pentru prima oară în istoria omenirii, şi doar în ultimul deceniu, a apărut o ştiinţă a Adevărului care ne aduce posibilitatea discernerii adevărului de fals.

Ştiinţa conştiinţei a relevat faptul că gradele de adevăr reflectate sunt în concordanţă cu nivelurile calibrate ale conştiinţei pe o scară de la 1 la 1000. Când acest test de verificare a adevărului a fost aplicat asupra mai multor domenii din societate (filme, arte, politică, muzică, sociologie, religie, teorii ştiinţifice, spiritualitate, filosofie, viaţa cotidiană americană şi a altor ţări din lume) rezultatele au fost uluitoare. Autorul împărtăşeşte în această carte lucruri tăioase precum lama de cuţit, pe care cititorul le poate verifica aplicând tehnica simplă, instantanee, şi care, precum hârtia de turnesol, îl va ajuta să diferenţieze adevărul de fals în doar câteva secunde. Adevărul şi Realitatea, după cum afirmă autorul, nu au secrete. Tot ceea ce există acum sau a existat în trecut, chiar şi numai un gând, este identificabil şi calibrabil pentru totdeauna din câmpul omniprezent al însăşi Conştiinţei.

Conflictul este rezolvat înăuntrul minţii cititorului cu ajutorul recontextualizării care rezolvă dilema. Adversitatea şi împotrivirea sunt rezolvabile prin identificarea poziţionalităţilor egoului, ceea ce reprezintă baza suferinţei umane. David R. Hawkins, M.D., Ph..D este directorul Institutului pentru Cercetări Spirituale Avansate. Este o autoritate larg recunoscută în domeniul cercetării conștiinței și al spiritualității. Scrie și predă totul dintr-o perspectivă unică, aceea a unui doctor clinician cu experiență, om de știință și mistic. A fost numit cavaler și a primit onoruri și multe titluri prin toată lumea. În Who’s Who in the World sunt detaliate toate activitățile sale. Dr. Hawkins a susținut conferințe și seminarii în universități precum Harvard, Oxford și altele, precum și grupurilor spirituale de la Westminster Abbey și Notre Dame, dar și la mânăstiri catolice, protestante și budiste. Viața sa este devotată evoluției spirituale a omenirii.”

Pentru comenzi, vă rugăm să completați formularul din link-ul de mai jos:

rb.gy/sgih2d

De asemenea puteți să ne trimiteți un mesaj pe pagina noastră de facebook Bio Vivo Terapii, sau email la adresa sebahealing1@gmail.com.

Acest articol a fost publicat în Cărți și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s