Letting go – calea renunțării, autor David R. Hawkins, M.D., Ph.D.

„Letting Go descrie un instrument simplu și eficient cu ajutorul căruia să ne putem desprinde de toată negativitatea și să scăpam de blocajele din calea Iluminării. În practica clinică psihiatrică pe care autorul a desfășurat-o pe parcursul a zeci de ani a avut ca principal obiectiv descoperirea celei mai eficiente modalități de a vindeca suferința umană în toate formele sale. Mecanismul interior al renunțării a fost recunoscut a fi de foarte mult folos în acest sens și este descris în această carte. Mecanismul renunțării pe care îl descrie dr. Hawkins poate fi aplicat oricând în viața cotidiană. Cartea este la fel de folositoare pentru toate dimensiunile vieții umane: sănătate fizică, creativitate, succes financiar, vindecare emoțională, împlinire vocațională, relații, sexualitate și evoluție spirituală. Este o inestimabilă resursă pentru toți profesioniștii care lucrează în domeniile sănătății mentale, psihologiei, medicinii, în recuperarea din dependență și în dezvoltare spirituală. “Mecanismul renunțării este doar un instrument. Îl puteți folosi pentru a îndepărta obstacolele din calea realizării unui milion de dolari sau îl puteți folosi pentru a elimina blocajele din calea dezvoltării conștienței spirituale. Cei mai mulți oameni care renunță conștient declară că au descoperit ceva înăuntrul lor, asemănător cu iubirea, care este independent de corp, emoții, gânduri și de evenimentele lumii. Ați auzit pe cineva care să fie nemulțumit de o asemenea descoperire?” – David R. Hawkins”

Pentru comenzi, vă rugăm să completați formularul din link-ul de mai jos:

rb.gy/sgih2d

De asemenea puteți să ne trimiteți un mesaj pe pagina noastră de facebook Bio Vivo Terapii, sau email la adresa sebahealing1@gmail.com.

Acest articol a fost publicat în Cărți și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s