Curs Thetahealing Anatomie Intuitivă, 19 iulie – 4 august 2021

Bună!

În perioada 19 Iulie-4 August 2021 se desfășoară cursul Thetahealing Anatomie Intuitivă.

🧬Cursul de Anatomie Intuitivă este o călătorie de 15 zile, care conduce intuitiv cursanții prin corpul fizic, permițându-le să întâlnească subtil și să descopere în profunzime sistemele și organele fizice ale corpului uman.

🧬În fiecare zi, studiem un nou sistem al trupului nostru, dintr-o nouă perspectivă fizic-anatomică și îl corelăm și revizuim pană la cea mai profundă esență emoțională și spirituală a câmpului subtil al celulei.

🧬Vom lucra în grupe perechi și vom învăța cum să găsim problemele de bază ale convingerilor, credințelor sau amintirilor noastre emoționale și fizice.

🧬Cursul oferă informații și abilități practice de vindecare ale sistemelor fizice ale corpului prin eliberarea emoțiilor, convingerilor și programelor, acumulate energetic.

🧬Vom explora convingerile ținute în fiecare sistem și relațiile lor cu bolile.

✅Stăpânește tehnica ThetaHealing în mod profesionist urmând un curs care este capabil să îți schimbe viața în doar cincisprezece zile de auto-descoperire și trasformare.

✅Învață cum să călătoresti prin sistemele corpului tău și cum să îți dezvolți abilitatea de a vedea și auzi intuitiv fiecare organ.

✅Cunoștințele fiziologice, emoționale și spirituale profunde, care sunt acoperite de acest curs, împreună cu o intensă practică, monitorizată atent de instructor, îți permit să percepi corpul într-un mod holistic și să folosești întregul potențial de vindecare, scanare și manifestare în viață pe care fiecare îl avem în noi, fără să fim conștienți.

❗️Condiții preliminare obligatorii – absolvirea cursului ThetaHealing® Dig Deeper.

🎁Avem o promotie de 50% reducere la taxa de curs pentru înscrierea și plata până pe 15.07.2021: https://fb.me/e/7SRwsKt8L

Taxa de curs este 8750 lei ( 1750 EUR) și pentru plata integrala in avans avem o bursa de 50%. Deci taxa redusă cu bursa este de 4375 lei sau 875 EUR. Plata poate fi efectuată și în 10 rate lunare a câte 550 lei/ luna sau in 12 rate lunare a câte 600 lei/ lună.

Înscrie-te acum completând acest formular: http://bit.ly/ficthbvt

❤️Te așteptăm cu multă iubire!

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s