Curs Instructor Inițiere Heart Healing by SEBA, Online, 6 – 8 august 2021

Cursurile de instructori Heart Healing sunt concepute pentru a te ajuta în procesul de transformare a minții conștiente către mintea lucidă. Cunoștințele pe care le vei căpăta te vor ajuta la înțelegerea nivelului următor al tehnicii Heart Healing. Înveți noi exerciții și modalități de a lucra, care îți vor permite să obții stabilitatea că practicant, ca vindecător și ca personalitate în coerență cu sufletul.
Toate cursurile de certificare ale instructorilor Heart Healing sunt predate exclusiv de Seba Radu, fondatorul tehnicii Heart Healing. În fiecare an sunt programate cursuri de certificare a instructorilor din și pentru întreaga lume.
După finalizarea cursurilor de Inițiere în Heart Healing și Bază Heart Healing, un practicant Heart Healing devine eligibil să se înscrie la cursul de instructor pentru Inițiere în Heart Healing. Pentru a vă califica și pentru a participa la alte cursuri de instruire pentru instructori, trebuie mai întâi să fii participat la cursul de practician corespunzător.
Angajamente ale instructorului:
Certificarea instructorului este valabilă 4 ani. Pentru a continua să predai după acest timp, re – certificarea are loc prin participarea la cursul corespunzător de instruire al instructorilor. Nu există alte taxe de licență sau obligații financiare față de Seba Healing pentru predarea oricăruia dintre cursuri, după ce ai absolvit cursul de instructor corespunzător nivelului pe care dorești să îl predai.
Acest curs include și cursul de Trainer/Formator, care se desfășoară pe durata a două zile care se vor stabili de comun acord cu participanții la cursul de instructor.Cursul de Formator se adresează profesioniștilor care lucrează cu oamenii, activează în domeniul educației formale sau non-formale, care susțin cursuri, workshop-uri , seminarii ateliere, conferințe, prezentări, indiferent de domeniul de activitate în companii private sau în mediul ONG, conduc ședințe, moderează discuții, în mediul academic, care dezvoltă activități de training, prezentări de produse, formatorilor cu experiență care doresc să obțină certificatul de formator sau pur și simplu sunt interesați de propria dezvoltare.
Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate, însă certificatului de absolvire acreditat ANC se poate obține doar cu diploma de licență.
Cursul de formator este susținut de o firmă acreditată A.N.C. pentru programele de formare a trainerilor, firmă agreată și contractată de Seba Healing.Curs Instructor Inițiere Heart Healing by SEBA, este susținut de Seba Radu, fondator al tehnicii Heart Healing, formator acreditat ANC, Hipnoterapeut – Regresii in Vieți Anterioare, terapeut si instructor certificat Theta Healing® ADN BASE, ADN ADVANCED, DIG DEEPER, Manifesting and Abundance, Intuitive Anatomy,Theta Healing® World Relations, Theta Healing® Disease abd Disorder, practician certificat, Hormone Symphony, Rhythm to a Perfect Weight, Quantum Touch®LEVEL I., consilier dezvoltare personala.
Programul cursului Instructor Inițiere Heart Healing by SEBA:
• Vineri 6 august 2021– 18:30-21:30; Curs ziua 1;
• Sâmbătă 7 august 2021– 9:30-16:30; Curs ziua 2; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00;
• Duminică 8 august 2021– 9:30-16:30; Curs ziua 3; Pauza de prânz între orele 13:00-14:00.

Acest curs se va desfășura online prin platforma zoom.

Informații suplimentare la telefon 0722391456, 0766994685 sau e mail: sebahealing1@gmail.com
Înscrie-te acum la Cursul Instructor Inițiere Heart Healing by SEBA completând formularul de inscriere: https://bit.ly/ficihh
Investiția pentru cursul de Instructor Inițiere Heart Healing By SEBA ThetaHealing® este de 8.000 lei. Early bird discount: 40%!
Pentru a reține locul tău la acest curs și a beneficia de prețul promoțional de 4.800 lei, va trebui să achiți un avans minim de 1000 lei pana la data de 30.07.2021. Diferenta de taxa se achita pana la inceperea cursului sau ulterior in rate.
Plata se poate efectua în contul RO40RNCB0499161761810001 deschis la BCR pentru Seba Healing SRL sau utilizând unul dintre următoarele linkuri de plată:
– pentru plata în lei https://mpy.ro/8nxrv2er
– pentru plata în eur https://mpy.ro/8nxrv4er
Plata se poate efectua și prin cardul Revolut pe numărul de telefon al lui Seba: 0766994685.Participanții la cursul Instructor Inițiere Heart Healing by SEBA primesc prin e-mail:
– Manualul cursului.
– Program de meditații ghidate
– Diploma Formator (Trainer) -COR 242401.
– Diploma Instructor Inițiere Heart Healing by SEBA.

Datele următoarelor cursuri le găsiți aici:
https://www.facebook.com/pg/biovivoterapii/events/

Te invităm cu mult drag!

Acest articol a fost publicat în Calendar cursuri, Evenimente, Heart Healing by Seba și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s